Beoordelingen van Pizzeria Valentino Haarlem

Recente recensies

5.0
C. luijten
29 november 2022

Pizza's waren per ongeluk verwisseld, na telefonisch door gegeven werden ze weer omgeruild maar waren ze wel koud. Helaas niets van jullie gehoord ook geen nieuwe Pizza gekregen.

Natasja
27 november 2022

Pizza salami... Salami was ver te zoeken. Misschien net aan 2 plakjes salami. Kinder Pizza met speeltje.... Speeltje nergens te bekennen. Dochter verdrietig, staat wel op de bon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G.Guzzanti
27 november 2022
Anoniem
27 november 2022

Heerlijk!

F kuijer
25 november 2022

Alleen jammer ipv parmezaansekaas een bakje knoflooksaus bij de pasta. Maar kan gebeuren.😊

Thijs
24 november 2022

Makkelijk besteld en snel geleverd….top de optie dat hij al gesneden geleverd kan worden 👌

Erik Stoffer
22 november 2022
Vermeer
22 november 2022

👍🏻

Yolanda
21 november 2022

30 minuten later dan aangegeven kwam onze inmiddels koude pizza. Toen ik belde, omdat we na 25 minuten nog niets ontvangen hadden, werd ik erg onvriendelijk te woord gestaan door een vrouw. Bovenstaande was helaas niet de eerste keer. De kwaliteit en service hollen erg achteruit bij Valentino, erg jammer voorheen waren het erg lekkere pizza van goede kwaliteit en service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hana
20 november 2022

Lekker zoals altijd en komt gloeiend heet aan heerlijk

Marijke
20 november 2022

Heerlijk zoals gewoonlijk en perfect de speciale wensen aangepast

Karina
6 november 2022

Snel bezorgd, kids blij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jo van Dam
6 november 2022
Liesbeth stange
4 november 2022

De lasagne was erg lekker goed van smaak toppie ik ga meer bestellen bij jullie

Iris Lammertsma
2 november 2022
Frits
31 oktober 2022

Zeer snelle bezorging van heerlijke pizza's. Met een knapperige bodem.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk Woont Hier
31 oktober 2022

Heerlijk pizza weer, helaas ontbrak wel de bestelde pesto :(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F kuijer
30 oktober 2022

Heerlijke pasta snelle bezorging!

Frank
28 oktober 2022

Quick and good , every time again!

Loek
26 oktober 2022

Top zaak, heerlijke pizza’s en klaar op de afgesproken tijd! Gezellige mensen!

Anne
26 oktober 2022

Pizza's waren goed warm en erg lekker. Bezorging was vlot en we kregen een gratis blikje fris.

Frank
24 oktober 2022

Good as always! :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ram Mar
21 oktober 2022

Voortreffelijk ga zo door!

An
20 oktober 2022
Henk gerdeman
20 oktober 2022

De zijkamt is beetje teveel de tonijn zit meer het midden, maar eerlijk k*r lekker. Faja dat ik geen geld had voor fooi voor bezorger

Ali
18 oktober 2022

Lekkerste pizza van Haarlem!

Aranka
17 oktober 2022

Heerlijk en ontzettend snel!

Luc
17 oktober 2022

Jammer dat jullie de tekst bij de bestelling niet lezen. Ik had gevraagd om de calzone zonder UIEN te maken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
17 oktober 2022

Weer 20 minuten te vroeg. We waren er nog niet klaar voor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diana
15 oktober 2022

Weer heerlijk gegeten en snelle bezorging

Ano
15 oktober 2022
Loes
14 oktober 2022
Dan
13 oktober 2022
Van Doorn
12 oktober 2022

Heerlijke pizza en goed warm bezorgd

Yvonne
12 oktober 2022
Debby
7 oktober 2022

Erg lekkere pizza's en op tijd bezorgd 😊👍

Carolien
7 oktober 2022
Calvin Klein
6 oktober 2022

Extra betaald voor Jalapenos maar niet gekregen en 2 blikjes vergeten bij te doen later wel gebracht.

Nina
6 oktober 2022

Het eten was heerlijk maar 25 minuten te vroeg! Ik had gevraagd het om 18 uur te bezorgen omdat ik dan net thuis zou zijn. Mijn partner was gelukkig al thuis maar ik moest mijn maaltijd opwarmen.

Anon
5 oktober 2022
Luc Smit
2 oktober 2022

Top het was lekker, precies op tijd. We gaan nooit meer ergens anders pizza bestellen.

Peter van der Spoel
30 september 2022

Laten bezorgen en op tijd geleverd. De pizza's waren heerlijk!! TOP

Mowgli
29 september 2022

Pizza’s waren top! Ook nog goed warm na latere bezorgtijd, aanrader!!

Lucas
28 september 2022
Eva Smits
27 september 2022
Aaffien
21 september 2022
Matthieu
20 september 2022

Pizza was niet echt warm meer bij bezorging.

Hélène
19 september 2022
Dijkstra
18 september 2022
Maris
18 september 2022
Carolien
17 september 2022

Altijd lekker en goede service

Arjan van der putten
15 september 2022

Zo doorgaan

Yolanda
9 september 2022

Ik had als bezorgtijd 18.30 uur aangegeven, echter werden de pizza’s al om 17.45 uur bezorgd. Waardoor een van ons zijn pizza om 18.30 uur moest opwarmen, omdat die toen pas thuiskwam. Hierdoor was de pizza erg klef.

D.S
8 september 2022

Ik en mijn kinderen hebben heerlijk genoten van het eten (Pizza & Pasta ) echt comlipmenten aan de chef, En alles kwam optijd en warm aan

Eva
7 september 2022

Heerlijke pizza & een snelle, vriendelijke bezorging. Een aanrader!

r. swart
7 september 2022

voor het eerst besteld, is voor herhaling vatbaar, snel bezorgd door vriendelijke bezorger

L
5 september 2022

Bezorger was het drinken vergeten, zou het brengen maar is nooit teruggekomen, heel jammer

Merel
3 september 2022
Marius
28 augustus 2022
Nathalie Schenk
24 augustus 2022

Ik bestel regelmatig pizza bij jullie en die zijn echt 👌🏻Alleen had ik vandaag ook een pizza besteld met als extra jalapeño erop en betaald maar dat zat er helaas niet op🤷‍♀️

Fred
24 augustus 2022

Pizza was niet heel warm meer kwam een half uur te laat beetje jammer. Je betaald toch serieus geld. Al een paar keer besteld dat ging oke en pizza lekker warm denk dat ze mij vergeten waren.

SO
24 augustus 2022
Luc
22 augustus 2022

Het was weer heerlijk. Tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank Schroeder
21 augustus 2022

Good as always!

Dan
20 augustus 2022
Anoniem
20 augustus 2022
Nel
17 augustus 2022

Super lekker en altijd goed heet ( warm ) het eten , top

Miriam
15 augustus 2022

Prima pizzaatje, verse groenten. Super goede bezorging, binnen 20 minuten konden we eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
13 augustus 2022

Snel, dus goed warm nog en lekkere pizza’s

Sarah
10 augustus 2022

Echt super lekkere pizza’s en lasagna! Enorm goede korst, vers en zo uit de oven. Vrolijke gasten en kids worden nog even extra verwend :-). Kom zeker terug!

Barry
10 augustus 2022

Heerlijke pizza en snel geleverd

Rob
10 augustus 2022

Gewoon super

M
10 augustus 2022
Hans
10 augustus 2022

Calzone was heerlijk!!!

Simaan
10 augustus 2022

Lekkere pizza's... snelle bezorging.....

Daphne
8 augustus 2022

Wij bestellen nergens anders meer pizza dan hier !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Loek
6 augustus 2022

Heerlijke pizza en keurig klaar op de afgesproken tijd. Gezellige en aardige mensen.

Nathalie
5 augustus 2022

Wederom weer heerlijke pizza 🍕

AndreasP
5 augustus 2022
Alex
1 augustus 2022

Vers deeg, goed belegd, niet te vet en snel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
31 juli 2022

Zoals altijd lekkere pizza warm en snelle bezorging.

Laura
28 juli 2022

Pizza was lekker, maar jullie overheerlijke knoflooksaus is veranderd en ik vind deze helaas niet lekker en de pizza vind ik ondanks dat hij heerlijk is best duur tot vergelijking met andere bedrijven. Bestel al jaren bij jullie maar vindt dit jammer. Mvg

M. Johannes
27 juli 2022

De pizza was heel goed!!!

Hans
26 juli 2022

Heerlijke pizza en snelle bezorging

Anita
26 juli 2022

Valentino jullie maken de lekkerste pizza’s ooit! Zo heb je ze niet in Leiden 😃 en de bezorging snel en persoonlijk, dus top!

Ed Hoogkamer
25 juli 2022
Rob Molenaar
25 juli 2022

Heerlijke pizza en snelle en vriendelijke bezorging

Dan-Marius Dragus
25 juli 2022
J.
24 juli 2022

Lekkere pizza. Goed heet, en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P
20 juli 2022
Sebastiaan
19 juli 2022
Orsolya Kálmán
19 juli 2022

The tiramisu is amazing

Frank
18 juli 2022

Zoals als altijd wederom heerlijke warme pizza’s. En snel bezorgd.

Ronald
16 juli 2022

Was weer heerlijk de pizza

Jm
14 juli 2022
René
12 juli 2022

Lekkere pasta’s zoals altijd, snelle bezorging

Www
10 juli 2022
Linda
9 juli 2022

Snelle bezorging en altijd lekker

Michelle
9 juli 2022

Heerlijke pizza’s, breed assortiment en een perfecte bezorging bij een grote bestelling!

Luc
8 juli 2022

Top pizza's, top bezorging.

Barbara
7 juli 2022

Altijd snelle service en goede kwaliteit.

ndolk2@gmail.com
3 juli 2022

Top pizza en goeie bezorging

Wil
1 juli 2022

Helemaal goed. Lekker snel èn lekker gegeten.

Nathalie
29 juni 2022

Wederom weer top 👍🏻🍕

A
28 juni 2022
Berg
28 juni 2022
Haakon Hovde
26 juni 2022
Dave van kooten
26 juni 2022

Vriendelijke bezorger en was sneller bezorgd dan aangegeven, top service zoals gewoonlijk

Hélène
24 juni 2022

De pizza was verrukkelijk en de timing perfect.

Aranka
24 juni 2022

Altijd lekker. Heel snel en vriendelijk bezorgd en goed warm

Jip Poos
23 juni 2022
Nathalie
19 juni 2022

Heerlijke pizza…dit word mijn vaste adres om pizza’s te bestellen..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

emiel.marlene@gmail.com
19 juni 2022

Heerlijk pizza zoals altijd.

A
19 juni 2022
Frank
18 juni 2022

Zoals altijd prima en warme pizza. Snelle bezorging. Echt een aanrader.

Yongfoe
18 juni 2022
A
14 juni 2022
Diana
13 juni 2022

Heerlijke pizza op tijd bezorgt Gewoon weer dik tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hélène
11 juni 2022

De pizza was weer super de bezorger wad snel ter plaatse.

Carolien
10 juni 2022

Super snelle service en lekker

Diana
9 juni 2022

Was weer super lekker en snelle service Ik raad jullie bij iedereen die pizza of Italiaans zegt aan Ook voor de pasta’s die zijn ook heerlijk

John
6 juni 2022

Prima product voor een prima prijs.

B
6 juni 2022

We bestellen al jaren hier pizza en is altijd goed. Snelle bezorging !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cinthia
4 juni 2022

Altijd lekkere pizza's, bezorgen is erg snel! Erg fijn

A
31 mei 2022

Jullie zijn altijd top , aardig, lekker pizza, snelle bezorging. Mijn kinderen waren super blij , thanks

Maris
28 mei 2022
Martijn Recourt
24 mei 2022
John
23 mei 2022

Goede prijs / kwaliteit verhouding. Op tijd zoals afgesproken.

Sjoerd
21 mei 2022

De oorspronkelijke bezorgtijd was 18:40, prima, daarna een mail om 18:50 dat de bestelling onderweg was (reistijd ong 10 min, nog steeds redelijk) maar de pizza's werden uiteindelijk pas om 19:25 geleverd. Gelukkig nog redelijk warm maar veel later dan verwacht, dit was een echte tegenvaller. Wel een aardige bezorger en de pizza's waren lekker.

Hasan
21 mei 2022

Zeer te vrede en bestelling was zeer snel 👍

Meekelbag
21 mei 2022

Vriendelijk en correct en Op de aangegeven tijd geleverd Top

Petra
17 mei 2022
Jan
16 mei 2022

45 Minuten te vroeg. Gast was net binnen en kon gelijk aan tafel. Knap ongezellig. Denk dat meer voorkomt aan andere recensies te zien. Leer de kok klok kijken en denk niet dat accepteert de klant wel. Stond op het punt het terug te geven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martine
16 mei 2022

Allemaal prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wiert & Thera
14 mei 2022

Nog prima warm bij bezorging. Erg lekker

Susan Suharli
13 mei 2022
Mark
13 mei 2022
Debby
11 mei 2022

Lekkere pizza , snelle bezorging

Damian
10 mei 2022
Evelien de Bruijn
10 mei 2022

Na een (eenmalige!) mindere ervaring weer helemaal top, dankjewel!

Rob Webster
8 mei 2022

Prima pizza, galante bezorging alleen 3 kwartier te vroeg we moesten ze in de oven warm houden. We blijven wel bij jullie👍🏻👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
5 mei 2022

Lekkere pizza, goede bodem en geen vet wat van de pizza afdruipt, was top. Bezorging zeer mooi op tijd. Had aangegeven zo snel mogelijk, waren ruim binnen de tijd die ze zelf aangaven dat ze zouden komen, heb ook 3 keer een mail gehad met hoe het ervoor stond. Ik ben zeer te vrede en lkkr gegeten.

René
2 mei 2022
A
28 april 2022

Altijd lekker pizza en gezond en ook vriendelijke mensen, ik ben meestal ziek , dus ik vind het soms moeilijk om eten maken voor mijn kinderen, ik bestel hier avond eten voor mijn kinderen en guess what they are precies op tijd . Echt en ook de prijzen zijn goed voor wat je krijgt. Dank jullie wel lieve mensen.

Ron
25 april 2022

Heerlijke pizza, goed belegd Niet overvol zoals bij veel pizzeria's

Mariska
25 april 2022

Pizza’s zijn heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert Aafjes
25 april 2022

Het was lekker en op tijd aan huis

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marrit
24 april 2022

Altijd heerlijke pasta en pizza's

Scholsberg
21 april 2022

De pizza en nachos waren zoals verwacht. De bezorging was heel snel.

Karin
20 april 2022

Altijd pizza's en pasta's van goede kwaliteit en altijd op tijd klaar!

Geert de Bruin
18 april 2022

Goede prijs/kwaliteit. Snelle bezorging.

Petra
17 april 2022

Lekkere pizza, volgens mij beter dan die van New York of Domino’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A
17 april 2022
Rob
17 april 2022
Frank
17 april 2022

Super as always 👍

Simone
17 april 2022

Bij levering bleek er 1 gerecht niet bij te zitten maar super snel nageleverd. Echt top!!

Kai
15 april 2022

Snel geleverd, warme pizza, heerlijk belegd en zeer smakelijk! Zeker een aanrader

Frank
14 april 2022

Top zoals altijd

shaian
13 april 2022

Lekkere pasta!

R Silva
10 april 2022

De pasta's waren goed, maar restaurant is niet te bereiken als er iets mis gaat. Ik heb namelijk twee tiramisu's besteld maar er werd maar eentje afgeleverd. Restaurant geprobeerd te bellen, maar kon ik alleen een bericht achterlaten. Heb ook een SMS verstuurd, maar geen enkel antwoord gekregen. Geen tiramisu, maar wel €5,90 kwijt. Erg jammer, niet zozeer door de fout in zich (het kan gebeuren), maar door het feit dat ze telefonisch onbereikbaar zijn. P.S.: Bezorger had mij wel gevraagd om te checken of alles klopte. In eerste instantie leek het van wel (4 stuks = 3 pasta's en een doosje met de twee tiramisu's, dacht ik). Maar achteraf klopte het niet helemaal.

Reactie van Pizzeria Valentino

Beste Silva, Vervelend om te horen dat er iets is mis gegaan, onze excuses daarvoor. Het was weer heel erg druk bij ons, helaas hadden we dan ook geen mensen over om de telefoon op te nemen. Uiteraard zal een korting code via de e-mail sturen om de gemiste Teramisu te compenseren. Nogmaals excuus voor het ongemak.

Nanny
9 april 2022

Pizza was lauw

Reactie van Pizzeria Valentino

Beste Nanny, Vervelend om te horen dat de pizza te koud werd geleverd. Het was druk en Haarlem noord ligt tegen het einde van ons bezorging gebied dus duurt standaard al iets langer met bezorgen. En wellicht werd deze nog gecombineerd met een andere bestelleng waardoor het nog iets langer duurde? Maar hoe dan ook, we moeten natuurlijk lekkere warme pizza's leveren :-) . Ik maak even een korting code aan voor de volgende bestelling en deze stuur ik dan even via de e-mail. Excuus voor het ongemak.

Vries
9 april 2022

Bezorger was weer eens te vroeg, had aangegeven niet eerder dan 20 00u , stond om 19.15u op de stoep. Shoarma speciaal calzone was zeiknat waardoor de bodem doorweekt was dus pap. Slechte pizza voor dat geld.

Reactie van Pizzeria Valentino

Beste Petra, Vervelend om te horen dat de Calzone niet de kwaliteit had die je van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. Ik weet niet precies wat er fout ging met de Calzone, maar ik zak even een korting code via de e-mail aan je sturen voor de volgende bestelling. Nogmaals excuus.

Richard
8 april 2022

Eten was heerlijk net als de vorige bestelling en weer keurig op tijd afgeleverd vriendelijke bezorger

Lj
8 april 2022
v Nispen
8 april 2022

Calzone was van binnen steenkoud

Reactie van Pizzeria Valentino

Vervelend om te horen dat de Calzone niet de kwaliteit had die je van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. Ik weet niet precies wat er fout ging met de Calzone, maar ik zak even een korting code via de e-mail aan je sturen voor de volgende bestelling. Nogmaals excuus.

Stijn
6 april 2022

Toppie

A
4 april 2022

Bezorging zijn jullie altijd tooop👏👏👏, kwaliteit minder dan de laatste keer, wij hebben een hartje in onze pizza .verder mijn dochter gek op jullie pizza . Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria Valentino

Ai jammer, wel fijn dat jullie veder altijd wel tevreden zijn! ik heb toch een korting code via de e-mail aan jullie gestuurd!

Pizzafreak
3 april 2022

Lekker en vers bereide pizza's met goede bodem. De hoeveelheid groenten/toppings was wat weinig (zeker gezien aantal toppings extra waren besteld). Verder vriendelijke bezorging, binnen aangegeven tijd (ca. 50 min). Een van pizzadozen was wel nat, geen idee waarvan maar dat maakte de pizza niet minder lekker.

Jordy Croon
2 april 2022

Was weer heerlijk!

Daisy
2 april 2022

De lekkerste tonijn pizza van Haarlem 🤩

Reactie van Pizzeria Valentino

dat horen we graag :-)

LK
2 april 2022

Pizza met artisjok die was nogal hard. De artisjok dus. Pizza met vier kazen was ook weinig smaakvol helaas

Arjan van der putten
1 april 2022

Heerlijke spaghetti boilimaise snelle en vriendelijke bezorging

Gracjan
29 maart 2022
Robert
26 maart 2022

Top zoals altijd en erg snel bezorgd

Remko
24 maart 2022

Trouwe klant, maar merk dat de pizza’s veranderd zijn. Kleiner en minder, en niet persé beter van smaak to be fair.

A.E
23 maart 2022

Als altijd top !

Annemarie
22 maart 2022

Valentino stelt ons nooit teleur! Altijd snelle en aardige bezorging en lekkere pizza's. Vooral de pizza funghi met extra salami is onze favoriet.

Nina
21 maart 2022

Altijd goed warm en lekker eten; zowel de pasta’s als de pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
20 maart 2022

Was weer heerlijk! Snelle service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
19 maart 2022
Sonja
12 maart 2022

Perfect

Frank
12 maart 2022

Wederom heerlijke pizza snel en warm bezorgd.

John
12 maart 2022

Snelle bezorging van een goede pizza.

Frits
12 maart 2022
de brouwer
7 maart 2022

Netjes op tijd. Heerlijk pizza

H.
7 maart 2022

De pizza was heerlijk. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saar
6 maart 2022
Roos
6 maart 2022

Prima pizza! Alleen jammer dat de extra topping ontbrak.

Kim
5 maart 2022

Super lekkere pizza, niet al te duur. Aardige bezorger. Alleen krijg ik nu al een paar keer minimaal een kwartier later dan ik had aangegeven mijn pizza. Maar als klant ga je er gewoon van uit, 18.45 heb ik aangegeven dus ik krijg hem rond 18.45 en niet pas om19.04.

Reactie van Pizzeria Valentino

Beste Kim, verveld om te horen dat je tijd leveringen niet naar wens waren. Helaas kunnen we nooit precies op een gevraagde tijd leveren. In de regel is een kwartiertje eerder of later heel gangbaar ben ik bang. Soms hebben we 9 bestellingen die dezelfde tijd vragen en in alle uithoeken van Haarlem. Excuus voor het ongemak, maar dit kunnen we helaas niet voorkomen.

Amiel
2 maart 2022

Like always ! Lekker en snel bezorgd! Too

Diana
28 februari 2022

Zoals altijd weer ontzettend lekker gegeten Het eten is altijd van goed kwaliteit en de prijs is ook altijd goed Een aanrader

A
23 februari 2022

Vlotte bezorging. Helaas was de verkeerde pizza gebracht, maar de juiste pizza volge al heel snel. En de verkeerde pizza was stiekem ook al erg lekker! Dus prima service en prima eten!

Frits
23 februari 2022

Vriendelijke bezorging van heerlijke pizza's

Niek
22 februari 2022

De bezorging was, zoals altijd, lekker snel. De pizza had iets te lang in de oven gelegen denk ik, want de korst was wel erg zwart deze keer. Een zeldzame misser, want normaal zijn ze uitstekend.

Maris
20 februari 2022

Snel bezorgd en lekker vers

Jacomine
20 februari 2022
J. de Ridder
20 februari 2022

De pizza's waren zoals altijd heerlijk. Helaas was bij de helft van de bestelde pizza's niet gekeken naar de extra toppings die besteld waren. 2 pepperoni pizza's met als extra toppings shoarma en knoflooksaus, bleken bij het openen van de doos gewone pepperoni pizza's te zijn, terwijl er wel voor de toppings is afgerekend. Ook was de bezorging een half uur na de aangegeven tijd, terwijl de bestelling een uur van te voren was geplaatst. Nou vind ik het niet erg om bij jullie iets langer te wachten omdat ik weet dat de pizza's van goede kwaliteit zijn, maar dan is het wel jammer als de bestelling uiteindelijk ook niet correct blijkt te zijn.

Matthew
19 februari 2022

Lekkere pizza (zoals altijd), en ook super bedankt voor het bezorgen tijdens de storm!

Th.
17 februari 2022

Heerlijke pizza's, goed gevuld en ze worden snel bezorgd.

Merel
16 februari 2022
Jaap
15 februari 2022

Was heerlijk! Warm, vers en smakelijk!

Evelien de Bruijn
13 februari 2022

Ik was altijd erg blij met jullie maar de kwaliteit lijkt de laatste tijd helaas achteruit gegaan. Ik had extra garnalen op de pizza besteld, die vond ik wel terug op de rekening maar niet op de pizza. Ook niet meer zo goed warm als eerdere bestellingen. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria Valentino

Beste Evelien, wat jammer om te horen dat je dit keer minder tevreden was dan wat je van ons gewend bent. Wellicht door drukte iets te snel gewerkt en de extra's gemist waardoor er geen garnalen bij gegaan zijn? onze excuses voor het ongemak. ik heb ook nog even een mailtje gestuurd met een korting code om zo toch een beetje te compenseren. Groet Team Valentino

M. van der Geugten
13 februari 2022

Pizza was zo goed als koud toen het aankwam. Heb het zelf nog in de oven moeten doen. Viel wel wat tegen.

Reactie van Pizzeria Valentino

Beste M. van der Geugten, Jammer dat de pizza niet zo warm meer was, het was ook een koude dag en elke minuut dat onze bezorgers onderweg zijn telt dan ook. Ik kan me de pizza nog herinneren, Peperoni met Jalepengo. excuus, ik heb nog even een mailtje aan je gestuurd met een kleine compensatie.

Jary
8 februari 2022

Zowel in pasta als op pizza ei vergeten, terwijl wel voor betaald is

Sebastiaan
7 februari 2022
Loek
7 februari 2022

Heerlijke pizza’s, klaar op de afgesproken tijd en zeer vriendelijke mensen!

Frank
5 februari 2022

Heerlijke pizza. Snelle bezorging. Gewoon top.

Andries
4 februari 2022

Helaas een tegenvaller deze keer. Pizza niet helemaal gaar en tijdens de bezorging is de pizza denk ik gevallen, want een deel van de pizza (kaas en toppings) was verschoven.

Reactie van Pizzeria Valentino

Beste Andries, Vervelend om te horen dat de kwaliteit niet was zoals u van ons gewend bent. Dat de toppings verschoven waren komt waarschijnlijk door dat de bezorger iets te wild gereden heeft, niet genoeg geremd bij een drempel of een stoepje af of op is gereden.. dan stuitert het nog wel eens in zo'n bak. excuus. ik heb een kleine compensatie aan u gestuurd via de mail.

John
29 januari 2022

Heerlijke pizza's

Ambia Zijlstra
29 januari 2022

Heerlijke pizza’s & snelle bezorging! Enige minpunt is dat ik 1,25 euro extra had betaald voor paprika op mijn pizza tonno, maar toen ik de doos open deed zat er helaas geen paprika op… geen ramp, maar wel jammer van het geld.

Laura
28 januari 2022

Top echt heerlijk

Edward en Melis
24 januari 2022
Valerie
24 januari 2022

Pizza was heerlijk en precies op tijd bezorgd. Alleen waren de dozen (5 stuks) ingedeukt waardoor de helft van de kaas enz... aan het deksel van de pizza plakte ipv op de pizza lag. Dat was een beetje jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chloe
22 januari 2022

Heel lekker!

Bob
20 januari 2022
Mariska
19 januari 2022
Nancy
18 januari 2022

Was super heerlijk

H
18 januari 2022

De pizza was weer verrukkelijk! Bedankt.

Jan Treep
16 januari 2022

Ik hoef hier niets aan toe te voegen. Het heeft ons alle drie heerlijk gesmaakt, houden zo😀

Caja Pater
14 januari 2022

Super lekker zoals gewoonlijk 🤩

Dé kaart
13 januari 2022

was weer top. tip neem pizza valentino

A
12 januari 2022

Top, snel , lekker eten , kinderen van 5 en 8 jaar waren super blij vanavond met zijn eten . Dank jullie wel

Merel
12 januari 2022
S Krooder
10 januari 2022
Kevin
8 januari 2022

Mocht je op zoek zijn naar de lekkerste pizza en beste service. Dan hoef je niet meer verder te zoeken. Al jaren bestellen wij hier en het stelt nooit teleur. Bestel en Gij zult ervaren!

Fevzi
6 januari 2022

Stipt op tijd, en een zeer aan te raden pizza!! Echt topkwaliteit.

Rob Halsema
6 januari 2022

De bestelling was warm en op tijd. Dat mag je tegenwoordig met vijf sterren beoordelen. Maar het belangrijkste is dat het gewoon lekker was.

Pieter
5 januari 2022

Goede pizza, snel bezorgd Dank.

Scholsberg
5 januari 2022

Wat een heerlijke pizza. Voor herhaling vatbaar. Bedankt!

Danny
3 januari 2022

Top gasten, geweldige bezorgers en heerljk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natascha
2 januari 2021

De pizza’s zaten aan de deksel geplakt verkeerde toetje gekregen en niet bereikbaar top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M Plekker
2 januari 2021

Ik vond de bodem te dik en niet lekker knapperig ( een flauw deeghap) en een pizza was net aan gaar Ik had bewust gekozen om niet bij Domino of American Pizza te bestellen omdat ik hoopte op een lekkere knapperige dunne bodem. Dit bleek niet het geval. Groenten waren prima niet te gaar erg neutraal Kwaliteit staat in verhouding met prijs Maar ik betaal liever iets meer voor perfecte pizza

Jansen
2 januari 2021

Zeer goede pizza’s waar menige Italiaan nog wat van kan leren ;-)

Nina
2 januari 2021

Altijd goede kwaliteit en vlotte vriendelijke bezorging.

Ar
1 januari 2021

Heerlijke pizza's, iets langere wachttijd was de moeite waard!

Bianca Belle-Kuik
1 januari 2021

De pizza's waren binnen 25 minuten bezorgd. Ik had de pizza's met maar een heel klein beetje tomatensaus besteld en dat was goed gelukt en de pizza's waren heerlijk! Dus dat is wel voor herhaling vatbaar.

Fons Stam
29 december 2021

Altijd heel erg goed, de pizza's van Valintino. Maar vanavond wat minder. Volgens mij had ik een pizza zonder kaas maar met gorgonzola besteld. De gorgonzola waren jullie vergeten...

Mariska
29 december 2021

Supersnel bezorgd en lekker eten zoals altijd

Yorick Dix
29 december 2021

Pizza's zijn erg lekker. Maar voor minstens de 3e keer gaat het mis, de Pizza werd 1,5 te vroeg bezorgd. Wel netjes opgelost met een nieuwe op het afgesproken tijdstip.

-
29 december 2021

Erg lekker eten, alleen bezorging duurde wat lang

Sanne
26 december 2021

Hoi trouwe avondetenbakker van ons! Wij bestelden én betaalden 2e kerstdag een pizza en lavacakejes… Helemaal over t hoofd gezien dat jullie dicht waren. Kunnen wij onze pizza en lavacakejes nog een keertje ophalen in januari ofzo? Fijne kerst en alvast een goede jaarwisseling. Liefs Sanne

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
24 december 2021

De pizza’s waren heerlijk, bezorging was precies op de tijd, dit word onze vaste plek voor heerlijk eten.

Sebastiaan
23 december 2021
E.
21 december 2021

Heerlijke pizza Inforno & een vriendelijke en vlotte bezorging!

Helma slingerland
19 december 2021

De bezorging arriveerde om 18.58 ipv 18.30 terwijl we wel mailtjes ontvingen dat ze er om 18.30 zouden zijn.

Reactie van Pizzeria Valentino

Beste Helma, Excuus voor het ongemak. Het mailtje van 18:30 gaat automatisch bij acceptatie van u order, het systeem gaat er vanuit dat we binnen 40 tot 45 kunnen leveren. (wat normaal ook goed haalbaar is) Helaas was het deze zondag weer erg druk waardoor we ongeveer een kwartiertje later waren. onze excuses voor het ongemak.

Diana
17 december 2021

Erg lekker voor een leuke prijs en altijd vriendelijke bezorgers

Marrit
14 december 2021

Heerlijke echte pizza's en de vegetarische pasta en lasagne zijn favoriet

Kramer
8 december 2021

Er zat helaas geen ansjovis op, niet gekregen. Ook zaten er maar 4 stukjes artisjok op en dan zeg ik het nog ruim, het 4e stukje was bijna niet te zien met het blote oog. Mail over gestuurd, helaas niks terug gehoord. Bestellen normaal bij jullie via thuisbezorgd en zijn dan altijd tevreden, nu voor het eerst direct bij jullie besteld, geen idee of het daarmee te maken had

Reactie van Pizzeria Valentino

Beste Kramer, vervelend om te horen dat er dingen niet waren zoals u van ons gewend bent. Uiteraard reageren we altijd als klanten ons mailen met een probleem, maar ik heb helaas niks kunnen vinden in onze mail. ook niet in onze "spambox" misschien verkeerde mailadres? het zou moeten zijn: info@pizzeria-valentino.nl Hoe dan ook, ik heb u ook nog even een mailtje gestuurd met een kleine korting code. :-)

AMGdeW
5 december 2021

Binnen 15 minuten bezorgd!! Echt top. En lekker als altijd :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Luc Smit
4 december 2021
de brouwer
4 december 2021

Was half uur later bezorging. Maar erg lekkere pizza

Reactie van Pizzeria Valentino

Beste klant, Helaas is het voor ons niet mogelijk op een gevraagde tijd, van bijvoorbeeld 18:45 precies na te komen. Uiteraard doen we ons best om dit zo goed mogelijk uit te kienen. onze spits is altijd van 17:30 tot 19:30 in die 2 uur hebben we 80% van onze bestellingen met ongeveer 6 tot 8 tijd verzoeken binnen die 2 uur. helaas is het dan soms 15 minuten te vroeg, of soms 15 minuten later. een half uur is voor ons ook net te lang, excuus voor het ongemak. maar gelukkig waren ze wel lekker :-)

Marion
3 december 2021

Heerlijke pizza’s alleen had ik nu verkeerde pizza bezorgd gekregen Had pizza salami besteld maar kreeg een pizza pepperoni vond mijn Man niet zo lekker dus jammer

Reactie van Pizzeria Valentino

Jammer om te horen dat er iets mis ging, ik stuur een korting code voor de volgende keer. excuus

R.Aafjes
28 november 2021

De pizza garnalen onderkant lichtzwart zij kante rond om waren zwart.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria Valentino

Beste Robert, Wat jammer dat de pizza niet aan onze norm voldeed. Het gebeurt wel eens dat er iets mis gaat, maar meestal maken we de pizza dan gewoon opnieuw, Wellicht in alle drukte over het hooft gezien, of gewoon de verkeerde keuze gemaakt. Ik stuur een korting code voor de volgende keer. Nogmaals excuus.

mitchell
27 november 2021

altijd lekker eten alleen dit keer helaas koud

Petra van Bentem
26 november 2021

Pizza was wat aangebrand op de randen maar verder wel lekket

Merel
23 november 2021

Hard, lauw en slecht belegd Bestel hier al jaren, altijd goed nu echt niet best. Jammer

Reactie van Pizzeria Valentino

Beste Merel, Vervelend om te horen dat je een slechte ervaring met ons hebt gehad. Onze excuses voor dit. Het kan altijd gebeuren dat er in alle drukte iets niet loopt zoals gepland en omdat we alles met de hand doen, en geen lopende band oven hebben is elke pizza altijd anders. Maar uiteraard moeten ze wel allemaal van goede kwaliteit zijn. Om het een beetje goed te maken zal ik een korting code via de mail aan je sturen. Nogmaals excuus. Met vriendelijke groet, Team Valentino

Martijn
22 november 2021

Heerlijke bijna perfecte pizza

Marc
21 november 2021

Altijd lekkere pizza's, ook deze keer weer. Goed warm en mooi op tijd.

Petra
21 november 2021

Veel te veel kaas op pizza. Bezorging 2 uur te vroeg.

Reactie van Pizzeria Valentino

Beste Petra, Onze excuses voor deze vervelende ervaring met ons. Soms gebeurt het, als iemand (bijvoorbeeld)om 17:00 besteld voor 20:00 dat dit in de drukte over het hoofd gezien word. Dan kunt dat eventueel ook nog aan de bezorger doorgeven en da n zullen we alles opnieuw voor u maken en uitleveren op, of rond de gevraagde tijd. Mocht u voortaan iets minder kaas willen is er ook nog een optie om dat bij de opmerkingen aan te geven. Maar om het toch een beetje goed te willen maken heb ik een korting code aangemaakt en via de mail aan je verzonden. Nogmaals excuus, Team Valentino

Manon
16 november 2021

Weer erg smakelijk!

Heleen
15 november 2021

Altijd lekker een pizza van Valentino

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Desy
14 november 2021

Altijd vers, lekker en krokant….

F
12 november 2021
Ton Oerlemans
12 november 2021

Sorry de pizza's zijn altijd uitstekend maar deze keer verbrand en ik had extra kappertjes besteld . Die zaten er niet op.

Reactie van Pizzeria Valentino

Beste Ton, excuus voor de gemaakte fouten. Ik stuur je een korting code t.w.v. € 5,- voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Valentino

Caja Pater
11 november 2021

we hadden echt super lekkere pizza! En omdat het 11 november is kregen we ook nog gratis een zakje snoep! Dat vond ik echt super lief. De bezorg tijd was ook super snel. Nogmaals bedankt voor het eten!!!

Nico
11 november 2021
Nanny
10 november 2021

Lekkere smaak, jammer dat de pizza al vrij koud was

Caroline
9 november 2021

Wat een feestje was het weer! Dank voor de heerlijke pizza's nooit meer die andere amerikaanse rommel!😋

Chloe
4 november 2021
Ambia
4 november 2021

Altijd snel geleverd en altijd heerlijke verse pizza’s!