Beoordelingen van Pizzeria Valentino Haarlem

Recente recensies

5.0
AMGdeW
gisteren

Binnen 15 minuten bezorgd!! Echt top. En lekker als altijd :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Luc Smit
4 december 2021
de brouwer
4 december 2021

Was half uur later bezorging. Maar erg lekkere pizza

Reactie van Pizzeria Valentino

Beste klant, Helaas is het voor ons niet mogelijk op een gevraagde tijd, van bijvoorbeeld 18:45 precies na te komen. Uiteraard doen we ons best om dit zo goed mogelijk uit te kienen. onze spits is altijd van 17:30 tot 19:30 in die 2 uur hebben we 80% van onze bestellingen met ongeveer 6 tot 8 tijd verzoeken binnen die 2 uur. helaas is het dan soms 15 minuten te vroeg, of soms 15 minuten later. een half uur is voor ons ook net te lang, excuus voor het ongemak. maar gelukkig waren ze wel lekker :-)

Marion
3 december 2021

Heerlijke pizza’s alleen had ik nu verkeerde pizza bezorgd gekregen Had pizza salami besteld maar kreeg een pizza pepperoni vond mijn Man niet zo lekker dus jammer

Reactie van Pizzeria Valentino

Jammer om te horen dat er iets mis ging, ik stuur een korting code voor de volgende keer. excuus

R.Aafjes
28 november 2021

De pizza garnalen onderkant lichtzwart zij kante rond om waren zwart.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria Valentino

Beste Robert, Wat jammer dat de pizza niet aan onze norm voldeed. Het gebeurt wel eens dat er iets mis gaat, maar meestal maken we de pizza dan gewoon opnieuw, Wellicht in alle drukte over het hooft gezien, of gewoon de verkeerde keuze gemaakt. Ik stuur een korting code voor de volgende keer. Nogmaals excuus.

mitchell
27 november 2021

altijd lekker eten alleen dit keer helaas koud

Petra van Bentem
26 november 2021

Pizza was wat aangebrand op de randen maar verder wel lekket

Merel
23 november 2021

Hard, lauw en slecht belegd Bestel hier al jaren, altijd goed nu echt niet best. Jammer

Reactie van Pizzeria Valentino

Beste Merel, Vervelend om te horen dat je een slechte ervaring met ons hebt gehad. Onze excuses voor dit. Het kan altijd gebeuren dat er in alle drukte iets niet loopt zoals gepland en omdat we alles met de hand doen, en geen lopende band oven hebben is elke pizza altijd anders. Maar uiteraard moeten ze wel allemaal van goede kwaliteit zijn. Om het een beetje goed te maken zal ik een korting code via de mail aan je sturen. Nogmaals excuus. Met vriendelijke groet, Team Valentino

Martijn
22 november 2021

Heerlijke bijna perfecte pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marc
21 november 2021

Altijd lekkere pizza's, ook deze keer weer. Goed warm en mooi op tijd.

Petra
21 november 2021

Veel te veel kaas op pizza. Bezorging 2 uur te vroeg.

Reactie van Pizzeria Valentino

Beste Petra, Onze excuses voor deze vervelende ervaring met ons. Soms gebeurt het, als iemand (bijvoorbeeld)om 17:00 besteld voor 20:00 dat dit in de drukte over het hoofd gezien word. Dan kunt dat eventueel ook nog aan de bezorger doorgeven en da n zullen we alles opnieuw voor u maken en uitleveren op, of rond de gevraagde tijd. Mocht u voortaan iets minder kaas willen is er ook nog een optie om dat bij de opmerkingen aan te geven. Maar om het toch een beetje goed te willen maken heb ik een korting code aangemaakt en via de mail aan je verzonden. Nogmaals excuus, Team Valentino

Manon
16 november 2021

Weer erg smakelijk!

Heleen
15 november 2021

Altijd lekker een pizza van Valentino

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Desy
14 november 2021

Altijd vers, lekker en krokant….

F
12 november 2021
Ton Oerlemans
12 november 2021

Sorry de pizza's zijn altijd uitstekend maar deze keer verbrand en ik had extra kappertjes besteld . Die zaten er niet op.

Reactie van Pizzeria Valentino

Beste Ton, excuus voor de gemaakte fouten. Ik stuur je een korting code t.w.v. € 5,- voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Valentino

Caja Pater
11 november 2021

we hadden echt super lekkere pizza! En omdat het 11 november is kregen we ook nog gratis een zakje snoep! Dat vond ik echt super lief. De bezorg tijd was ook super snel. Nogmaals bedankt voor het eten!!!

Nico
11 november 2021
Nanny
10 november 2021

Lekkere smaak, jammer dat de pizza al vrij koud was

Caroline
9 november 2021

Wat een feestje was het weer! Dank voor de heerlijke pizza's nooit meer die andere amerikaanse rommel!😋

Chloe
4 november 2021
Ambia
4 november 2021

Altijd snel geleverd en altijd heerlijke verse pizza’s!

Sebastiaan
3 november 2021
Patrick
1 november 2021
Molenbroek
31 oktober 2021

Het was weer héérlijk! Snel,warm en vers!👍🏻

S hogethuis
30 oktober 2021

Helaas niet zo als andere keren heel weinig shoarma deze keer het leek wel een kaas pizza.

Michiel
29 oktober 2021

De pizza was lekker en de bezorger precies op tijd. Zeer te vreden

Ameleille
29 oktober 2021

Wij zijn super blij.

Leandro
27 oktober 2021
Mariska
27 oktober 2021

Heerlijke pizza’s en pasta snel bezorgd zoals altijd

desiree
25 oktober 2021

supersnelle bezorging

Steffens
25 oktober 2021

Heerlijk

Jim Wessels
23 oktober 2021

Normaal ben ik zeer te spreken over jullie pizza’s, maar dit keer zat er een haar verwerkt in mijn pizza. De bezorger vond zijn werk ook moeilijk, want stond een paar huizen verderop. Het huis is makkelijk te vinden

Merel
21 oktober 2021
Azadeh
18 oktober 2021

Super snel en heel lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pizzasnacker
17 oktober 2021

Altijd de lekkerste pizza en ze zorgen altijd dat ze binnen de tijd bezorgen.

Jacomine
14 oktober 2021

Heerlijk gegeten, snelle service

Sonja
12 oktober 2021

Altijd goed en snel

Linda
11 oktober 2021

Zeer snel bezorgd en lekkere pizza zoals altijd. Wel jammer dat ik ham had besteld op mijn champignon pizza, maar dat deze er niet op zat.

Eric
11 oktober 2021

Bestel je een pizza inferno Krijg je een pizza Hawaii , niet te vreten zo goor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Merel
7 oktober 2021
Gonda Zethof
7 oktober 2021

goed geleverd, eten was super.

de brouwer
7 oktober 2021

Ze waren tiramisu vergeten. Kwamen netjes later brengen. Heerlijke pizza. En de tiramisu ook heerlijk. Voor herhaling vatbaar

Rob Vlaanderen
6 oktober 2021

Het smaakte heerlijk, portie voor mij eigenlijk te groot.

Michiel de wit
5 oktober 2021

De pizza was wel lekker maar het was anders dan normaal. (Vond het geen verbetering)

Nina
3 oktober 2021

Heerlijk gegeten, alles goed warm en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nel weber
3 oktober 2021

Top en heerlijk

Kaya
29 september 2021
Luc Smit
27 september 2021

Omdat we bij de Fam Mowday heerlijke pizza's hadden gegeten, van jullie, willen wij nu ook vaste klant zijn bij jullie. Heerlijke pizza's, warm, knapperig en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilse
26 september 2021

Het was weer lekker! En sneller dan de verwachtte tijd! Tot de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chloe
26 september 2021

Lekker!

Loek
25 september 2021

Geweldige pizza! Was heerlijk!

Remko Jager
22 september 2021

Top pizza's en snel bezorgd

Kaya
21 september 2021
Pizzalover in de Amsterdamse Buurt
20 september 2021

Altijd snel klaar en hartstikke lekker! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Caroline
20 september 2021

Bedank voor de extra service, we hebben gesmuld van de pizza's!

Chloe
17 september 2021

Delicious pizza!

Ellen
16 september 2021

Heerlijke pizza’s. Rijk belegd en goede bodem. En lekker snelle bezorging! Ik bestel hier graag 😀

Joop Verbaan
15 september 2021

Heerlijke pizza’s. Lekkere dunne bodem en zichtbaar verse ingrediënten. Snelle bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar.

Dion K
13 september 2021

Altijd goed , en snel bezorgt

Caroline
13 september 2021

Heerlijke pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

emilia campfens
12 september 2021

De pizza was heerlijk. Voldoende ingredienten. De bezorging was echt heel op tijd. Dank jullie wel...

Rob
10 september 2021

Gewoon weer super

Martijn Recourt
9 september 2021

Heerlijke pizza’s! Alleen iets langer in de oven, waren ze nog beter. Iets te lauw/slap.

Remko Jager
8 september 2021
VEGT van der
7 september 2021

Was erg lekker bedankt

Charly
5 september 2021

Een pizza kwan verkeerd maar snel zij hebben terug komen met de goede. Prima service

Melissa
4 september 2021
Carme
4 september 2021

Heerlijke pizza’s; goede bodem, voldoende toppings, voldoende warm. Op goede tijd bezorgt. Prima!

Donald
3 september 2021

Lekkere pizza's en snel bezorgd

Nanny
3 september 2021

Pizza had wel wat warmer mogen zijn.

Thea
3 september 2021

Erg lekker en heel snel

Alex
3 september 2021

Altijd een prima pizza en super snel geleverd. Binnen 20 minuten.

Nena
2 september 2021

De pizza was weer heerlijk en super snel bezorgd!

Parsa
2 september 2021

Lekkere pizza's en snel bezorgd.

Tamara
1 september 2021

Altijd lekker en snel aardige bezorgers

Merel
31 augustus 2021
Patrick
30 augustus 2021

Ik bestel een pizza. 4 kaasen en ik schrijf bij de opmerkingen nog van. GEEN gorgonzola op de pizza. En wat zie ik mijn hele pizza ligt vol met die smerige kaas. Dus heb mijn pizza maar weg gegeven en ergens anders een nieuwe gekocht Was mijn eerste bestelling hier tevens ook de laatste.

maarten
30 augustus 2021

superLekkere Pizza's. superSnel bezorgd door superVriendelijke bezorger. superAanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemieke
25 augustus 2021
Eva Smits
23 augustus 2021
Jannie
23 augustus 2021

Lekkere pizza en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjoerd
23 augustus 2021

De pizza's waren wel lekker en de bezorger vriendelijk maar helaas werden ze 45 minuten te vroeg (!) geleverd. Tegen de tijd dat het bezoek er was waren ze koud. Ook had ik aangegeven dat op een pizza GEEN artisjokken moesten maar ze zaten er toch op.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stephanie
23 augustus 2021

Prima Pizza's, alleen jammer dat bodem wat zacht was geworden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob Aafjes
23 augustus 2021

Beter snijnden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nina
21 augustus 2021

Pasta Vegetariana was weer heerlijk en de Lasagne ook. Ook altijd goed warm ook!

Manon
20 augustus 2021

Iets wat even niet goed ging werd super opgelost. Netjes, goede service en heerlijk eten. Zowel de pasta’s als de pizza’s.

Margreet Zwenne
20 augustus 2021

Pizza’s waren super lekker en om 17 uur besteld om 17:10 uur al bezorgd!

Rob
19 augustus 2021

De bestelde pizza's waren groter dan verwacht en goed belegd!.. lekker warm en goed gebakken. Het enige jammere aan de bestelling was de bekeuring van oom agent die ik kreeg omdat ik de navigatie aan had staan op mijn telefoon en uiteraard de telefoon in mijn hand terwijl ik op de scooter zat.. Het eten was er in ieder geval zeker niet minder om!! Top en gaan zeker weer bestellen!

Peter
19 augustus 2021

Had een opmerking bij de bestelling geplaatst, geen olijven. En helaas toch olijven op de pizza. Dit heb ik eerder ook al een keer gehad.

Frits
19 augustus 2021

Snelle levering met heerlijke pizza's

Karin
17 augustus 2021

De calzone's waren goed gevuld en erg lekker. De tiramisu en de salted caramel peanut brownie was ook erg goed. De bezorger was snel en vriendelijk.

Diana
16 augustus 2021

Erg tevreden, was weer heerlijk zoals altijd en netjes op tijd.

E.
16 augustus 2021

Heerlijke lasagna & een keurige bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlene
15 augustus 2021

Heerlijk pizza snel bezorgd zoals altijd

Alexandra
14 augustus 2021

Na 10 herinneringsmails in 1 minuut :-) dat we gemist werden, weer een keertje besteld en ja we gaan vaker bestellen! Vers warm en heerlijk!

Matthijs
14 augustus 2021

Heerlijke pizza en snelle bezorging. Niks op aan te merken, gewoon 5 sterren.

desiree
14 augustus 2021

supersnel bezorgd

esther
11 augustus 2021

De calzone pizza vulling was koud!

esther
11 augustus 2021

De calzone pizza vulling was koud!

Marcel Ter Horst
10 augustus 2021

Heerlijke pizza en supersnel bezorgd

Miriam
10 augustus 2021

Helaas werd er niet naar de bij geschreven opmerkingen!! gekeken. De pizza was heerlijk vooral door de zelf gekozen topping was de pizza om op te vreten zo lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
6 augustus 2021

Lekkere pizza's welke niet druipen van de olie. Bezorging (op maandagavond) was zeer snel en de pizza's waren nog goed warm. Aanrader!

Maris
5 augustus 2021

Super lekker zoals altijd heerlijk gegeten

Dion
1 augustus 2021
Jake
1 augustus 2021

Heerlijke pizza’s en precies klaar op de tijd om hem op te halen! Goede service en vriendelijke personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sebastiaan
31 juli 2021
Silvana van haarlem
30 juli 2021

Snel, lekker en goed warm.

E.
25 juli 2021

Heerlijke pizza shoarma, een aanrader!

Charlie
24 juli 2021

Altijd top ik heb hier nog nooit iets besteld dat tegen viel.

Wiers
22 juli 2021

Top producten Bezorging perfect op tijd

Marloes
18 juli 2021

1 pizza was doorbakken, de ander niet. Deeg was nog niet helemaal gaar zellfs bij de ene pizza. Neigt naar Amerikaanse pizza, dikke bodem en beetje wit brood achtig i.p.v. dunne Italiaanse kanpperige bodem. Niet mijn smaak, maar als je meer van Amerikaanse bodem houdt aan te bevelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melanie reuvers
15 juli 2021

Voor de derde keer op een rij zeer slechte pizza gekregen zo jammer voor heen altijd lekker maar wij gaan dus niet meer bestellen bij jullie

Wesseling
14 juli 2021

Pizza’s besteld, maar slappe hap, mag knapperiger

Janssen
14 juli 2021

Altijd dezelfde goede kwaliteit.! Heerlijke pizza bodems en goed belegd qua smaak en samenstelling. Vriendelijke bezorgers en je wordt op de hoogte gehouden als je bestelling onderweg is. Super handig als je z.s.m als levertijd hebt gekozen. Ook altijd, heel netjes, een zakje met een servet, vochtig doekje voor je handen en twee lekkere mintjes . De enige pizzeria waar ik nog bestel. 👏👏👏

Jan
11 juli 2021

Keurig op tijd en goed heet. Zeer goed van snaak. Wij bestellen altijd rechtstreeks.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natasja
11 juli 2021

Altijd heerlijke pizza's. Had om 17:05 uur besteld , kreeg in mijn mail dat ze om 17:55 uur bezorgd zouden worden maar de bezorger stond al om 17:25 voor de deur. Super bezorging. Via de site van Valentino zelf besteld,.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
7 juli 2021

Pizza was heerlijk en levering zeer SNEL! echt top!

Evert
3 juli 2021

Top!

Seher
30 juni 2021

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen! Ik Heb gebeld maar niemand nam de telefoon op. Graag mijn geld terugstorten!!

Monique Hoogkamer
28 juni 2021

Gisteren 4x Tiramisu besteld maar dit kwam uit de vriezer en was niet echt lekker ook 1x brownie besteld ook deze was droog heel jammer en dit voor € 4,50 per portie niet echt goed koop.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Kalken
26 juni 2021
Frits
26 juni 2021
Ineke
16 juni 2021

Snelle bediening en heerlijke piza

Ibrahim
13 juni 2021

Frozen pizza,ik vind niet lekker sorry.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mop
12 juni 2021

Heerlijke pizza met verse producten!

Margreet
11 juni 2021
Guul Goorhuis
10 juni 2021

Snel geleverd, beleefde bezorger en gewoon een lekkere pizza!

Justyna
5 juni 2021

Waar voor je geld, lekker gegeten

Martijn Recourt
5 juni 2021

Perfect op tijd,. Op zich heerlijke pizza. Weinig gorgonzola op de pizza en laatste kaas volgens mij na oven er over gestrooid , beter daarna nog even 15/30sec in de oven

Y. van Bekkum
4 juni 2021

Ging iets verkeerd met de tijd van de bezorging, maar is keurig opgelost.

Jan
31 mei 2021

Herelijke piza. Precies op tijd. Nagerecht ook goed. Lekker wijntje er bij. Mooie avond prachtige zonsondergang.

Danielle
30 mei 2021

Lekkere pizza , zeer snelle en vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Xana Milberg
30 mei 2021
Sebastiaan
26 mei 2021
Jacqueline
23 mei 2021
Inge
22 mei 2021

Prima en lekker

Eva
20 mei 2021

Zoals altijd top service van Valentino, snel, lekker en heel warm nog ook 😀

Valentino fan
20 mei 2021

Zalig, snel, heet en zei ik al dat het zalig was? Genieten, elke keer weer!!

Lotte
19 mei 2021

Pizza is heet en goed belegd. Dat pakketje met doekjes en pepermuntjes is echt super fijn!

Michiel
16 mei 2021

Hadden de verkeerde pizza gemaakt en bezorgd. Toen ik gebeld had wel goed op gelost.

Sebastiaan
15 mei 2021
Veronique
14 mei 2021

Bestel altijd hier, normaal altijd lekker krokant, dunnen bodem! Nu was de pizza er dik, zat veel vocht bij de pizza salami waardoor die niet lekker meer was, helaas. Hopelijk volgende keer weer beter

Mark
13 mei 2021

Altijd weer die kwaliteit

E.
11 mei 2021

Heerlijke pizza & een snelle vriendelijke bezorging. Een aanrader!

Robert Wiersma
10 mei 2021

Snelle levering en een goed gevulde pizza! De smaak is ook lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nanny
8 mei 2021

Verkeerde pizza bezorgd, na een belletje, al snel de goede pizza bezorgd. Heel fijn.

.0
7 mei 2021
Niek
6 mei 2021

Lekkere pizza's en rap bezorgd. Gewoon goed.

Sebastiaan
5 mei 2021
Marianne
3 mei 2021

Heerlijke maaltijd! Had van de zomer al hun folder bewaard daar ik de pizza zo goed vond. Nu was het pasta. Ook echt heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruud
2 mei 2021

Goed eten, bezorging binnen aangegeven tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Afra
2 mei 2021
E.
1 mei 2021

Prima pizza's, snel geleverd. Alleen niks met de opmerkingen bij de bestelling gedaan...

Remko
27 april 2021

Heerlijke pizza en snel geleverd

René
27 april 2021

Geweldige pizza’s . Ruim belegd .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frits
27 april 2021

Heerlijke pizza's. Was erg druk, bezorging duurde wat langer.

Boris
26 april 2021

Kwartier na bestelling was het al *dingdong* Prima :)

Richard
21 april 2021

Top pizza. Bezorging keurig op tijd. 👍

Jeremy
18 april 2021

Pizza's waren erg lekker. De bezorgtijd was eigenlijk erg snel voor een zondagavond. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ivar
17 april 2021

Keurig op tijd. De beste pizza’s van Haarlem

john
16 april 2021

heerlijke pizza

Beverley
15 april 2021

Altijd hele snelle service en heerlijke pizza!

Ed
14 april 2021

Bij zowel de pizza vegetariana als de pizza valentino ontbrak de spinazie. Uiteraard ging dit ten koste van de smaak. Dit is de eerste keer dat ik niet geheel tevreden ben over een bestelde pizza. Tot op heden vond ik de kwaliteitsaandelen de pizza’s altijd heel goed. Sterker nog, ik beveel Valentino vaak aan bij vrienden en kennissen. Ik vertrouw erop dat bij mijn volgende bestellingen de spinazie weer op de pizza’s zit.

Benali
12 april 2021

ik had een 2 pizza besteld sorry maar ze kwamen koud te koud , dat word niet meer bestelen bij jullie heel slecht voor de eerste keer bij jullie besteld nooit meer

tamara
12 april 2021

Altijd snel en goed top pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole
11 april 2021

Ik vind de pizza's altijd heerlijk. Nu was de bodem minder knapperig als altijd en de pizza was ook niet zo warm. Dat is jammer. Hoop dat het éénmalig was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Julia
11 april 2021

Foutje in de bestelling werd ruimschoots en snel goed gemaakt! Dank je wel. Was niet nodig, maar wel heel prettig.

Sebastiaan
8 april 2021
john
7 april 2021

heerlijke pizza s

Elle
6 april 2021

Was er snel en was super lekker

Hakima
5 april 2021

De bezorger was erg lief, nam de corona maatregelen heel erg serieus, beleefd en erg vriendelijke jongen.

Keijzertje21
5 april 2021

Lekkere pizza's, op tijd geleverd, waren op eettemperatuur, dus wij waren zeer content

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
4 april 2021

bijna mijn mond verbrand. Zo snel was het eten bezorgt. Grote klasse.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eva
4 april 2021

Altijd snel en aardig service. En natuurlijk lekkere pizza's!

Paul
4 april 2021

Heerlijke pasta.

Oktay
3 april 2021

Pizza’s waren goed bevoorraad. Ik miste alleen de pizza brie met walnoot. Wellicht voor in de toekomst?

Mauricio
31 maart 2021

Goede service ondanks drukte.

Sebastiaan
31 maart 2021
Veronique
28 maart 2021

Heerlijke warme goedgevulde pizza! Heerlijk zon pizza randje met knoflook erop!

Banana
21 maart 2021

Snel, heet en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bilderbeek
19 maart 2021

Was niet heet

Bart Dicker
17 maart 2021

Top salade en super service !!!

Marion
16 maart 2021

De lekkerste pizza van Haarlem En bezorging is snel

V Dalen
15 maart 2021

Prima pizzA prima Bezorging

Nina
15 maart 2021

Lekkere salagne; goed heet en ook een lekkere salade caprese.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marja
14 maart 2021

Zoals altijd, heerlijke pizza, goed belegd en lekkere dunne bodem.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frits
14 maart 2021

Snelle bezorging, lekkere pizza's, prima prijs

Sanne
13 maart 2021

Pizza kwam heel laat en was niet meer erg warm (evengoed wel lekker). Bezorger heeft ervoor gezorgd dat er een tegemoetkoming voor een volgende bestelling zou komen. Dat is de volgende dag direct geregeld! Top!

De vries
13 maart 2021

Te veel kaas, Als ik kaaspizza wil dan bestel ik m wel. Kortom niet lekker.

Annemieke
12 maart 2021

Lekker ! Ook de salade is erg lekker! Mooie hoeveelheid.

Alena
8 maart 2021
Sebastiaan
8 maart 2021
Ilse
7 maart 2021

Zoals elke keer weer heerlijk gegeten!Echt smullen

Aranka
5 maart 2021

Altijd goed hoor en lekker snel bezorgd!

Rebecca
4 maart 2021
René
28 februari 2021

Voor de 2e x een bestelling gedaan. Na een half uurtje stond de bezorger al voor de deur ! Top ! Ik zeg niets te veel. Wat waren de tortelini en de lasagne overheerlijk. 2 Dagen later heeft mijn vriendin wat er nog over was opgewarmd. Wederom zitten smullen niet normaal. met vr. groet Els&René

Loek
28 februari 2021

Keurig op tijd klaar en perfecte kwaliteit!! Super!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen Herweijer
28 februari 2021

Heel goed, op tijd bezorgd en lekker warm nog. Smaak heel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kirsten
28 februari 2021

Heerlijke pasta’s en pizza’s van goede kwaliteit !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
28 februari 2021

Heerlijke pizza’s volgende keer bestellen we weer bij Valentino

René van Kalken
24 februari 2021

De pizza Quatro Stagione was goed belegd en lekker gekruid.

Vd Putten
23 februari 2021

Rijkelijk belegde pizza en snelle bezorging, prima dus!

Sebastiaan
23 februari 2021
Diana
23 februari 2021

Goeie pizza’s voor een leuke prijs Netjes warm en op tijd gebracht Ga zeker vaker bestellen

Frenk Bitter
22 februari 2021

Was toppppppppp.smaakte heerlijk

Diana
19 februari 2021

Heerlijke rijk belegde pizza's. bezorging altijd vlot. vriendelijke mensen

kaat
19 februari 2021

Lekkere pizza’s, keurige bezorging.

R.
18 februari 2021

Altijd weer een verrassing welke pizza ik thuis bezorgd krijg. Niet voor het eerst dat ik een totaal andere pizza krijg dan degene die ik besteld had. Houd het spannend:) niettemin altijd erg lekkere pizza’s

mowday
18 februari 2021

Altijd lekker, altijd op tijd. Wij zijn fan en vaste klant! Wederom bedankt voor het heerlijke eten.

tamara
18 februari 2021

Altijd goes super snel en goeie deals verse pizza vriendelijke bezorgers

Leon Hilders
13 februari 2021

Was weer als vanouds! Super lekker!

Carolien
12 februari 2021

We hebben een heerlijke pasta gegeten. Het was vers bereid en een grote portie.

Martijn
12 februari 2021
Pizzalover
12 februari 2021

Delicious as always!

Anoniem
10 februari 2021

Op tijd geleverd en goede kwaliteit. Ik bestel zeker vaker.

JJMA
9 februari 2021

Besteld en vooraf betaald, niets ontvangen.

Jeffrey
9 februari 2021

Besteld en betaald via hun eigen site. Ik krijg netjes een mail met de bezorg tijd. Met45 min bezorgen. Na 1:30 nog steeds geen pizza en de telefoon wordt niet opgenomen. Blijken ze gesloten te zijn!!! Slechte zaak nu kijken of ik m’n geld terug krijg!

E. de Bruijn
6 februari 2021

Altijd stipt op de gevraagde tijd geleverd, dat maak ik bij andere pizzeria's wel eens anders mee. Lekkere en goed warme pizza's, vriendelijke bezorgers.

Meijer
5 februari 2021

Foto van gemaakt zag er niet uit,klef uitelkaar gevallen. Gebeld en konden nieuwe krijgen moesten we wel 1.5 uur wachten. Wilde mijn geld terug, kon eerst niet maar na aandringen zou het worden terug gestort. Ben benieuwd.

Femke
3 februari 2021

Precies op tijd en heerlijke pizza, lekkere verse ingrediënten

Bianca Moore
1 februari 2021

Rijkelijk belegd . Nog goed warm. Vriendelijke bezorging, precies op de aangegeven tijd. Een succes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iris Lammertsma
30 januari 2021

Heerlijke pizza’s!

Ed
29 januari 2021

Zeer snelle levering en heerlijk van smaak 👍🏻

L.
29 januari 2021
Cathy
26 januari 2021

Super lekkere pizza. Extra ingrediënt toegevoegd bij het bestellen maar dit zat niet op de pizza helaas.

Sebastiaan
22 januari 2021
tamara
21 januari 2021

Altijd snel super lekker voordeel menu goeie prijs vriendelijke bezorgers

Loe
20 januari 2021

Pizza was weer over heerlijk

Margreet
19 januari 2021
Frank
17 januari 2021

Zeer goede kwaliteit en nog lekker heet

Iris Lammertsma
15 januari 2021

Hartstikke lekker!!!

Nina
15 januari 2021

Snel bezorgd, goed warm, heerlijke pizza en pasta. Voor herhaling vatbaar!

Ahmet
14 januari 2021
Dé Kaart
11 januari 2021

top pizza's. goede service, je krijgt extra bericht wanneer pizza de deur uit gaat. aanbeveling pizza valentino, pizza shoarma erg goed. de rest ga ik nog uit proberen. Van mij een dikke tien.

Iris Lammertsma
10 januari 2021

Heerlijke pizza’s!!!

Stanley
9 januari 2021

Heb zelf 8 jaar bij een echte Italiaanse pizzeria gewerkt, maar dit komt toch heel dichtbij het 'echte werk'. Ik blijf zeker bestellen.

Ronald
8 januari 2021

Goede pizza waren alleen wel de extra topping vergeten!

Niels
7 januari 2021

Het was wéér heerlijk!

Valerie
4 januari 2021

Heerlijke pizza afgehaald. Alleen bij 2 pizza's ontbrak 2 soorten extra toppings. Ik heb gebeld en ik kreeg excuses en zou een mail krijgen met een tegoedbon voor 2 nieuwe pizza's. Tot nu nog niets gekregen.

Cathy
3 januari 2020

Heerlijke pizza’s en pasta! Goed belegd, warm en op tijd!

Joshua
1 januari 2020
Danny
31 december 2020

Happy food

Karin
29 december 2020

Altijd lekker en snelle bezorging

Margreet Zwenne
27 december 2020
Kimberley
26 december 2020

Pizzas zijn altijd Top!

Fr
24 december 2020
busscher
20 december 2020

het eten en bediening is uitstekent

Dé Kaart
19 december 2020

Top pizza,s, super service, krijg extra mailtje als de bezorger onderweg is. aanbeveling pizza Valentino, en gisteren de shoarma speciaal besteld was ook super lekker. ga zo door van mij een tien.

Guido
19 december 2020

Top pizza's! Pizza Valentino is heerlijk, evenals de 4 kazen en de pepperoni.

Remko
19 december 2020

Verkeerde pizza bezorgd, afhandeling van klacht beneden maat. “Foutje moet kunnen” was de oplossing, maar prijsverschil werd te niet gedaan. Jammer om ook juist je vaste klanten zo te behandelen.

Marielle
16 december 2020
Angela
14 december 2020

Altijd heerlijke pizza’s!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mitch
11 december 2020

Wederom top heerlijke pizza

Krusemanstraat
9 december 2020

Snel, heet, lekker.

Linda
9 december 2020
Rens
8 december 2020

Super lekker

Alena
6 december 2020

Bedankt voor snelle bezorging

Vincent
3 december 2020

Iedere keer weer heerlijk smullen van die overheerlijke / oven heerlijke pizza's.

Ring
2 december 2020

Snelle bezorging Vriendelijke bezorger. Warm en heerlijk.

Lise
1 december 2020

Snel en heerlijk!

Margreet Zwenne
27 november 2020

Top pizza’s en snel geleverd!

Tijn
25 november 2020

Elke keer weer een goede pizza hier. Goed van smaak, rijk belegd. Klasse!

Pieter Van't Oosten
22 november 2020

Heerlijk gegeten weer, van mij mag er bij de Nacho’s wel wat meer saus maar verder was het helemaal top!!

Floor
22 november 2020

De pizza inforno en dan met artisjok, my absolute favorite!!!

M. van der Geugten
21 november 2020

Lekkere pizza. Zeer nette en vriendelijke bezorger. Werd eerder afgeleverd dan aangegeven tijd. Helemaal 👍🏼!!!

Fred Spaansen
19 november 2020

Lekkere pizza maar wel iets vettig..

monique
19 november 2020

Heerlijke pizza’s

Marion
18 november 2020

Snelle bezorging en heeerlijk eten!!

Tim
18 november 2020
Femke
14 november 2020

Altijd lekkere pizza's, helaas de extra salami vergeten

Danny
13 november 2020

Toppers en eten is heerlijk

broekhof
11 november 2020
Leo
8 november 2020

Eten was koud, 17:08 mailtje eten onderweg en 17:40 werd het bezorgd. Was voor 17:15 besteld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daan
7 november 2020

Pizza was koud

Martijn
7 november 2020

2 sterren deze keer. De pizza was gewoon niet echt warm meer. Dit ben ik niet gewend van Valentino.

Pizzalover
4 november 2020

Ik ben altijd blij met Pizzeria Valentino. Steeds vers, heet en goede kwaliteit. Zeker een aanrader.

Harm Bouma
2 november 2020

Prima pasta en pizza, keurig op de afgesproken tijd bezorgd en dat voor een vriendelijke prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roberta
28 oktober 2020

The pizzas were delicious as always and the delivery was pretty fast!!!

Valerie
23 oktober 2020

Zoals altijd: iets eerder dan op de afgesproken tijd bezorgd. Dat weten we inmiddels en daar houden we rekening mee. Heerlijke pizza's. Ik had "extra sla" op mijn pizza. Ik had rucola verwacht maar kreeg een grote bak ijsbergsla bij mijn pizza. Dat was nieuw voor mij maar best lekker! Ik ga dat vaker bestellen. 😁

Diana Relou
23 oktober 2020

Super bezorging, zelfs toen ik per ongeluk een fout had getypt in het adres. Hij belde vriendelijk en zeer geduldig op toen hij het adres niet kon vinden. En lekkere pizza's.

Boris
22 oktober 2020

Van bestellen tot bezorging 18 minuten! Nice job en lekkere pizza.

MON51
20 oktober 2020

Snelle bezorging en heerlijke pizza’s

Dragtsma
18 oktober 2020

De maaltijd die we bestelden was er netjes op tijd en heel attent met pepermuntje bij de bon. De pizza was naar verwachting zeer smaakvol, net als de lasagne. Alleen, de lasagne was ons veel te zout, daardoor helaas niet alles kunnen opeten.

Rob
17 oktober 2020

Was weet heerlijk super vers en op tijd bezorgd