Bewertungen von Pizzeria Valentino Haarlem

Neue Beurteilungen

5.0
Maris
Gestern
Martijn Recourt
24 Mai 2022
John
23 Mai 2022

Goede prijs / kwaliteit verhouding. Op tijd zoals afgesproken.

Sjoerd
21 Mai 2022

De oorspronkelijke bezorgtijd was 18:40, prima, daarna een mail om 18:50 dat de bestelling onderweg was (reistijd ong 10 min, nog steeds redelijk) maar de pizza's werden uiteindelijk pas om 19:25 geleverd. Gelukkig nog redelijk warm maar veel later dan verwacht, dit was een echte tegenvaller. Wel een aardige bezorger en de pizza's waren lekker.

Hasan
21 Mai 2022

Zeer te vrede en bestelling was zeer snel 👍

Meekelbag
21 Mai 2022

Vriendelijk en correct en Op de aangegeven tijd geleverd Top

Petra
17 Mai 2022
Jan
16 Mai 2022

45 Minuten te vroeg. Gast was net binnen en kon gelijk aan tafel. Knap ongezellig. Denk dat meer voorkomt aan andere recensies te zien. Leer de kok klok kijken en denk niet dat accepteert de klant wel. Stond op het punt het terug te geven.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Martine
16 Mai 2022

Allemaal prima

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Wiert & Thera
14 Mai 2022

Nog prima warm bij bezorging. Erg lekker

Susan Suharli
13 Mai 2022
Mark
13 Mai 2022
Debby
11 Mai 2022

Lekkere pizza , snelle bezorging

Damian
10 Mai 2022
Evelien de Bruijn
10 Mai 2022

Na een (eenmalige!) mindere ervaring weer helemaal top, dankjewel!

Rob Webster
8 Mai 2022

Prima pizza, galante bezorging alleen 3 kwartier te vroeg we moesten ze in de oven warm houden. We blijven wel bij jullie👍🏻👍🏻

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Anoniem
5 Mai 2022

Lekkere pizza, goede bodem en geen vet wat van de pizza afdruipt, was top. Bezorging zeer mooi op tijd. Had aangegeven zo snel mogelijk, waren ruim binnen de tijd die ze zelf aangaven dat ze zouden komen, heb ook 3 keer een mail gehad met hoe het ervoor stond. Ik ben zeer te vrede en lkkr gegeten.

René
2 Mai 2022
A
28 April 2022

Altijd lekker pizza en gezond en ook vriendelijke mensen, ik ben meestal ziek , dus ik vind het soms moeilijk om eten maken voor mijn kinderen, ik bestel hier avond eten voor mijn kinderen en guess what they are precies op tijd . Echt en ook de prijzen zijn goed voor wat je krijgt. Dank jullie wel lieve mensen.

Ron
25 April 2022

Heerlijke pizza, goed belegd Niet overvol zoals bij veel pizzeria's

Mariska
25 April 2022

Pizza’s zijn heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Robert Aafjes
25 April 2022

Het was lekker en op tijd aan huis

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Marrit
24 April 2022

Altijd heerlijke pasta en pizza's

Scholsberg
21 April 2022

De pizza en nachos waren zoals verwacht. De bezorging was heel snel.

Karin
20 April 2022

Altijd pizza's en pasta's van goede kwaliteit en altijd op tijd klaar!

Geert de Bruin
18 April 2022

Goede prijs/kwaliteit. Snelle bezorging.

Petra
17 April 2022

Lekkere pizza, volgens mij beter dan die van New York of Domino’s

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

A
17 April 2022
Rob
17 April 2022
Frank
17 April 2022

Super as always 👍

Simone
17 April 2022

Bij levering bleek er 1 gerecht niet bij te zitten maar super snel nageleverd. Echt top!!

Kai
15 April 2022

Snel geleverd, warme pizza, heerlijk belegd en zeer smakelijk! Zeker een aanrader

Frank
14 April 2022

Top zoals altijd

shaian
13 April 2022

Lekkere pasta!

R Silva
10 April 2022

De pasta's waren goed, maar restaurant is niet te bereiken als er iets mis gaat. Ik heb namelijk twee tiramisu's besteld maar er werd maar eentje afgeleverd. Restaurant geprobeerd te bellen, maar kon ik alleen een bericht achterlaten. Heb ook een SMS verstuurd, maar geen enkel antwoord gekregen. Geen tiramisu, maar wel €5,90 kwijt. Erg jammer, niet zozeer door de fout in zich (het kan gebeuren), maar door het feit dat ze telefonisch onbereikbaar zijn. P.S.: Bezorger had mij wel gevraagd om te checken of alles klopte. In eerste instantie leek het van wel (4 stuks = 3 pasta's en een doosje met de twee tiramisu's, dacht ik). Maar achteraf klopte het niet helemaal.

Antwort von Pizzeria Valentino

Beste Silva, Vervelend om te horen dat er iets is mis gegaan, onze excuses daarvoor. Het was weer heel erg druk bij ons, helaas hadden we dan ook geen mensen over om de telefoon op te nemen. Uiteraard zal een korting code via de e-mail sturen om de gemiste Teramisu te compenseren. Nogmaals excuus voor het ongemak.

Nanny
9 April 2022

Pizza was lauw

Antwort von Pizzeria Valentino

Beste Nanny, Vervelend om te horen dat de pizza te koud werd geleverd. Het was druk en Haarlem noord ligt tegen het einde van ons bezorging gebied dus duurt standaard al iets langer met bezorgen. En wellicht werd deze nog gecombineerd met een andere bestelleng waardoor het nog iets langer duurde? Maar hoe dan ook, we moeten natuurlijk lekkere warme pizza's leveren :-) . Ik maak even een korting code aan voor de volgende bestelling en deze stuur ik dan even via de e-mail. Excuus voor het ongemak.

Vries
9 April 2022

Bezorger was weer eens te vroeg, had aangegeven niet eerder dan 20 00u , stond om 19.15u op de stoep. Shoarma speciaal calzone was zeiknat waardoor de bodem doorweekt was dus pap. Slechte pizza voor dat geld.

Antwort von Pizzeria Valentino

Beste Petra, Vervelend om te horen dat de Calzone niet de kwaliteit had die je van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. Ik weet niet precies wat er fout ging met de Calzone, maar ik zak even een korting code via de e-mail aan je sturen voor de volgende bestelling. Nogmaals excuus.

Richard
8 April 2022

Eten was heerlijk net als de vorige bestelling en weer keurig op tijd afgeleverd vriendelijke bezorger

Lj
8 April 2022
v Nispen
8 April 2022

Calzone was van binnen steenkoud

Antwort von Pizzeria Valentino

Vervelend om te horen dat de Calzone niet de kwaliteit had die je van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. Ik weet niet precies wat er fout ging met de Calzone, maar ik zak even een korting code via de e-mail aan je sturen voor de volgende bestelling. Nogmaals excuus.

Stijn
6 April 2022

Toppie

A
4 April 2022

Bezorging zijn jullie altijd tooop👏👏👏, kwaliteit minder dan de laatste keer, wij hebben een hartje in onze pizza .verder mijn dochter gek op jullie pizza . Bedankt!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Antwort von Pizzeria Valentino

Ai jammer, wel fijn dat jullie veder altijd wel tevreden zijn! ik heb toch een korting code via de e-mail aan jullie gestuurd!

Pizzafreak
3 April 2022

Lekker en vers bereide pizza's met goede bodem. De hoeveelheid groenten/toppings was wat weinig (zeker gezien aantal toppings extra waren besteld). Verder vriendelijke bezorging, binnen aangegeven tijd (ca. 50 min). Een van pizzadozen was wel nat, geen idee waarvan maar dat maakte de pizza niet minder lekker.

Jordy Croon
2 April 2022

Was weer heerlijk!

Daisy
2 April 2022

De lekkerste tonijn pizza van Haarlem 🤩

Antwort von Pizzeria Valentino

dat horen we graag :-)

LK
2 April 2022

Pizza met artisjok die was nogal hard. De artisjok dus. Pizza met vier kazen was ook weinig smaakvol helaas

Arjan van der putten
1 April 2022

Heerlijke spaghetti boilimaise snelle en vriendelijke bezorging

Gracjan
29 März 2022
Robert
26 März 2022

Top zoals altijd en erg snel bezorgd

Remko
24 März 2022

Trouwe klant, maar merk dat de pizza’s veranderd zijn. Kleiner en minder, en niet persé beter van smaak to be fair.

A.E
23 März 2022

Als altijd top !

Annemarie
22 März 2022

Valentino stelt ons nooit teleur! Altijd snelle en aardige bezorging en lekkere pizza's. Vooral de pizza funghi met extra salami is onze favoriet.

Nina
21 März 2022

Altijd goed warm en lekker eten; zowel de pasta’s als de pizza.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Chantal
20 März 2022

Was weer heerlijk! Snelle service!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Mark
19 März 2022
Sonja
12 März 2022

Perfect

Frank
12 März 2022

Wederom heerlijke pizza snel en warm bezorgd.

John
12 März 2022

Snelle bezorging van een goede pizza.

Frits
12 März 2022
de brouwer
7 März 2022

Netjes op tijd. Heerlijk pizza

H.
7 März 2022

De pizza was heerlijk. Bedankt!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Saar
6 März 2022
Roos
6 März 2022

Prima pizza! Alleen jammer dat de extra topping ontbrak.

Kim
5 März 2022

Super lekkere pizza, niet al te duur. Aardige bezorger. Alleen krijg ik nu al een paar keer minimaal een kwartier later dan ik had aangegeven mijn pizza. Maar als klant ga je er gewoon van uit, 18.45 heb ik aangegeven dus ik krijg hem rond 18.45 en niet pas om19.04.

Antwort von Pizzeria Valentino

Beste Kim, verveld om te horen dat je tijd leveringen niet naar wens waren. Helaas kunnen we nooit precies op een gevraagde tijd leveren. In de regel is een kwartiertje eerder of later heel gangbaar ben ik bang. Soms hebben we 9 bestellingen die dezelfde tijd vragen en in alle uithoeken van Haarlem. Excuus voor het ongemak, maar dit kunnen we helaas niet voorkomen.

Amiel
2 März 2022

Like always ! Lekker en snel bezorgd! Too

Diana
28 Februar 2022

Zoals altijd weer ontzettend lekker gegeten Het eten is altijd van goed kwaliteit en de prijs is ook altijd goed Een aanrader

A
23 Februar 2022

Vlotte bezorging. Helaas was de verkeerde pizza gebracht, maar de juiste pizza volge al heel snel. En de verkeerde pizza was stiekem ook al erg lekker! Dus prima service en prima eten!

Frits
23 Februar 2022

Vriendelijke bezorging van heerlijke pizza's

Niek
22 Februar 2022

De bezorging was, zoals altijd, lekker snel. De pizza had iets te lang in de oven gelegen denk ik, want de korst was wel erg zwart deze keer. Een zeldzame misser, want normaal zijn ze uitstekend.

Maris
20 Februar 2022

Snel bezorgd en lekker vers

Jacomine
20 Februar 2022
J. de Ridder
20 Februar 2022

De pizza's waren zoals altijd heerlijk. Helaas was bij de helft van de bestelde pizza's niet gekeken naar de extra toppings die besteld waren. 2 pepperoni pizza's met als extra toppings shoarma en knoflooksaus, bleken bij het openen van de doos gewone pepperoni pizza's te zijn, terwijl er wel voor de toppings is afgerekend. Ook was de bezorging een half uur na de aangegeven tijd, terwijl de bestelling een uur van te voren was geplaatst. Nou vind ik het niet erg om bij jullie iets langer te wachten omdat ik weet dat de pizza's van goede kwaliteit zijn, maar dan is het wel jammer als de bestelling uiteindelijk ook niet correct blijkt te zijn.

Matthew
19 Februar 2022

Lekkere pizza (zoals altijd), en ook super bedankt voor het bezorgen tijdens de storm!

Th.
17 Februar 2022

Heerlijke pizza's, goed gevuld en ze worden snel bezorgd.

Merel
16 Februar 2022
Jaap
15 Februar 2022

Was heerlijk! Warm, vers en smakelijk!

Evelien de Bruijn
13 Februar 2022

Ik was altijd erg blij met jullie maar de kwaliteit lijkt de laatste tijd helaas achteruit gegaan. Ik had extra garnalen op de pizza besteld, die vond ik wel terug op de rekening maar niet op de pizza. Ook niet meer zo goed warm als eerdere bestellingen. Jammer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Antwort von Pizzeria Valentino

Beste Evelien, wat jammer om te horen dat je dit keer minder tevreden was dan wat je van ons gewend bent. Wellicht door drukte iets te snel gewerkt en de extra's gemist waardoor er geen garnalen bij gegaan zijn? onze excuses voor het ongemak. ik heb ook nog even een mailtje gestuurd met een korting code om zo toch een beetje te compenseren. Groet Team Valentino

M. van der Geugten
13 Februar 2022

Pizza was zo goed als koud toen het aankwam. Heb het zelf nog in de oven moeten doen. Viel wel wat tegen.

Antwort von Pizzeria Valentino

Beste M. van der Geugten, Jammer dat de pizza niet zo warm meer was, het was ook een koude dag en elke minuut dat onze bezorgers onderweg zijn telt dan ook. Ik kan me de pizza nog herinneren, Peperoni met Jalepengo. excuus, ik heb nog even een mailtje aan je gestuurd met een kleine compensatie.

Jary
8 Februar 2022

Zowel in pasta als op pizza ei vergeten, terwijl wel voor betaald is

Sebastiaan
7 Februar 2022
Loek
7 Februar 2022

Heerlijke pizza’s, klaar op de afgesproken tijd en zeer vriendelijke mensen!

Frank
5 Februar 2022

Heerlijke pizza. Snelle bezorging. Gewoon top.

Andries
4 Februar 2022

Helaas een tegenvaller deze keer. Pizza niet helemaal gaar en tijdens de bezorging is de pizza denk ik gevallen, want een deel van de pizza (kaas en toppings) was verschoven.

Antwort von Pizzeria Valentino

Beste Andries, Vervelend om te horen dat de kwaliteit niet was zoals u van ons gewend bent. Dat de toppings verschoven waren komt waarschijnlijk door dat de bezorger iets te wild gereden heeft, niet genoeg geremd bij een drempel of een stoepje af of op is gereden.. dan stuitert het nog wel eens in zo'n bak. excuus. ik heb een kleine compensatie aan u gestuurd via de mail.

John
29 Januar 2022

Heerlijke pizza's

Ambia Zijlstra
29 Januar 2022

Heerlijke pizza’s & snelle bezorging! Enige minpunt is dat ik 1,25 euro extra had betaald voor paprika op mijn pizza tonno, maar toen ik de doos open deed zat er helaas geen paprika op… geen ramp, maar wel jammer van het geld.

Laura
28 Januar 2022

Top echt heerlijk

Edward en Melis
24 Januar 2022
Valerie
24 Januar 2022

Pizza was heerlijk en precies op tijd bezorgd. Alleen waren de dozen (5 stuks) ingedeukt waardoor de helft van de kaas enz... aan het deksel van de pizza plakte ipv op de pizza lag. Dat was een beetje jammer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Chloe
22 Januar 2022

Heel lekker!

Bob
20 Januar 2022
Mariska
19 Januar 2022
Nancy
18 Januar 2022

Was super heerlijk

H
18 Januar 2022

De pizza was weer verrukkelijk! Bedankt.

Jan Treep
16 Januar 2022

Ik hoef hier niets aan toe te voegen. Het heeft ons alle drie heerlijk gesmaakt, houden zo😀

Caja Pater
14 Januar 2022

Super lekker zoals gewoonlijk 🤩

Dé kaart
13 Januar 2022

was weer top. tip neem pizza valentino

A
12 Januar 2022

Top, snel , lekker eten , kinderen van 5 en 8 jaar waren super blij vanavond met zijn eten . Dank jullie wel

Merel
12 Januar 2022
S Krooder
10 Januar 2022
Kevin
8 Januar 2022

Mocht je op zoek zijn naar de lekkerste pizza en beste service. Dan hoef je niet meer verder te zoeken. Al jaren bestellen wij hier en het stelt nooit teleur. Bestel en Gij zult ervaren!

Fevzi
6 Januar 2022

Stipt op tijd, en een zeer aan te raden pizza!! Echt topkwaliteit.

Rob Halsema
6 Januar 2022

De bestelling was warm en op tijd. Dat mag je tegenwoordig met vijf sterren beoordelen. Maar het belangrijkste is dat het gewoon lekker was.

Pieter
5 Januar 2022

Goede pizza, snel bezorgd Dank.

Scholsberg
5 Januar 2022

Wat een heerlijke pizza. Voor herhaling vatbaar. Bedankt!

Danny
3 Januar 2022

Top gasten, geweldige bezorgers en heerljk eten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Natascha
2 Januar 2021

De pizza’s zaten aan de deksel geplakt verkeerde toetje gekregen en niet bereikbaar top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

M Plekker
2 Januar 2021

Ik vond de bodem te dik en niet lekker knapperig ( een flauw deeghap) en een pizza was net aan gaar Ik had bewust gekozen om niet bij Domino of American Pizza te bestellen omdat ik hoopte op een lekkere knapperige dunne bodem. Dit bleek niet het geval. Groenten waren prima niet te gaar erg neutraal Kwaliteit staat in verhouding met prijs Maar ik betaal liever iets meer voor perfecte pizza

Jansen
2 Januar 2021

Zeer goede pizza’s waar menige Italiaan nog wat van kan leren ;-)

Nina
2 Januar 2021

Altijd goede kwaliteit en vlotte vriendelijke bezorging.

Ar
1 Januar 2021

Heerlijke pizza's, iets langere wachttijd was de moeite waard!

Bianca Belle-Kuik
1 Januar 2021

De pizza's waren binnen 25 minuten bezorgd. Ik had de pizza's met maar een heel klein beetje tomatensaus besteld en dat was goed gelukt en de pizza's waren heerlijk! Dus dat is wel voor herhaling vatbaar.

Fons Stam
29 Dezember 2021

Altijd heel erg goed, de pizza's van Valintino. Maar vanavond wat minder. Volgens mij had ik een pizza zonder kaas maar met gorgonzola besteld. De gorgonzola waren jullie vergeten...

Mariska
29 Dezember 2021

Supersnel bezorgd en lekker eten zoals altijd

Yorick Dix
29 Dezember 2021

Pizza's zijn erg lekker. Maar voor minstens de 3e keer gaat het mis, de Pizza werd 1,5 te vroeg bezorgd. Wel netjes opgelost met een nieuwe op het afgesproken tijdstip.

-
29 Dezember 2021

Erg lekker eten, alleen bezorging duurde wat lang

Sanne
26 Dezember 2021

Hoi trouwe avondetenbakker van ons! Wij bestelden én betaalden 2e kerstdag een pizza en lavacakejes… Helemaal over t hoofd gezien dat jullie dicht waren. Kunnen wij onze pizza en lavacakejes nog een keertje ophalen in januari ofzo? Fijne kerst en alvast een goede jaarwisseling. Liefs Sanne

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Kim
24 Dezember 2021

De pizza’s waren heerlijk, bezorging was precies op de tijd, dit word onze vaste plek voor heerlijk eten.

Sebastiaan
23 Dezember 2021
E.
21 Dezember 2021

Heerlijke pizza Inforno & een vriendelijke en vlotte bezorging!

Helma slingerland
19 Dezember 2021

De bezorging arriveerde om 18.58 ipv 18.30 terwijl we wel mailtjes ontvingen dat ze er om 18.30 zouden zijn.

Antwort von Pizzeria Valentino

Beste Helma, Excuus voor het ongemak. Het mailtje van 18:30 gaat automatisch bij acceptatie van u order, het systeem gaat er vanuit dat we binnen 40 tot 45 kunnen leveren. (wat normaal ook goed haalbaar is) Helaas was het deze zondag weer erg druk waardoor we ongeveer een kwartiertje later waren. onze excuses voor het ongemak.

Diana
17 Dezember 2021

Erg lekker voor een leuke prijs en altijd vriendelijke bezorgers

Marrit
14 Dezember 2021

Heerlijke echte pizza's en de vegetarische pasta en lasagne zijn favoriet

Kramer
8 Dezember 2021

Er zat helaas geen ansjovis op, niet gekregen. Ook zaten er maar 4 stukjes artisjok op en dan zeg ik het nog ruim, het 4e stukje was bijna niet te zien met het blote oog. Mail over gestuurd, helaas niks terug gehoord. Bestellen normaal bij jullie via thuisbezorgd en zijn dan altijd tevreden, nu voor het eerst direct bij jullie besteld, geen idee of het daarmee te maken had

Antwort von Pizzeria Valentino

Beste Kramer, vervelend om te horen dat er dingen niet waren zoals u van ons gewend bent. Uiteraard reageren we altijd als klanten ons mailen met een probleem, maar ik heb helaas niks kunnen vinden in onze mail. ook niet in onze "spambox" misschien verkeerde mailadres? het zou moeten zijn: info@pizzeria-valentino.nl Hoe dan ook, ik heb u ook nog even een mailtje gestuurd met een kleine korting code. :-)

AMGdeW
5 Dezember 2021

Binnen 15 minuten bezorgd!! Echt top. En lekker als altijd :-)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Luc Smit
4 Dezember 2021
de brouwer
4 Dezember 2021

Was half uur later bezorging. Maar erg lekkere pizza

Antwort von Pizzeria Valentino

Beste klant, Helaas is het voor ons niet mogelijk op een gevraagde tijd, van bijvoorbeeld 18:45 precies na te komen. Uiteraard doen we ons best om dit zo goed mogelijk uit te kienen. onze spits is altijd van 17:30 tot 19:30 in die 2 uur hebben we 80% van onze bestellingen met ongeveer 6 tot 8 tijd verzoeken binnen die 2 uur. helaas is het dan soms 15 minuten te vroeg, of soms 15 minuten later. een half uur is voor ons ook net te lang, excuus voor het ongemak. maar gelukkig waren ze wel lekker :-)

Marion
3 Dezember 2021

Heerlijke pizza’s alleen had ik nu verkeerde pizza bezorgd gekregen Had pizza salami besteld maar kreeg een pizza pepperoni vond mijn Man niet zo lekker dus jammer

Antwort von Pizzeria Valentino

Jammer om te horen dat er iets mis ging, ik stuur een korting code voor de volgende keer. excuus

R.Aafjes
28 November 2021

De pizza garnalen onderkant lichtzwart zij kante rond om waren zwart.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Antwort von Pizzeria Valentino

Beste Robert, Wat jammer dat de pizza niet aan onze norm voldeed. Het gebeurt wel eens dat er iets mis gaat, maar meestal maken we de pizza dan gewoon opnieuw, Wellicht in alle drukte over het hooft gezien, of gewoon de verkeerde keuze gemaakt. Ik stuur een korting code voor de volgende keer. Nogmaals excuus.

mitchell
27 November 2021

altijd lekker eten alleen dit keer helaas koud

Petra van Bentem
26 November 2021

Pizza was wat aangebrand op de randen maar verder wel lekket

Merel
23 November 2021

Hard, lauw en slecht belegd Bestel hier al jaren, altijd goed nu echt niet best. Jammer

Antwort von Pizzeria Valentino

Beste Merel, Vervelend om te horen dat je een slechte ervaring met ons hebt gehad. Onze excuses voor dit. Het kan altijd gebeuren dat er in alle drukte iets niet loopt zoals gepland en omdat we alles met de hand doen, en geen lopende band oven hebben is elke pizza altijd anders. Maar uiteraard moeten ze wel allemaal van goede kwaliteit zijn. Om het een beetje goed te maken zal ik een korting code via de mail aan je sturen. Nogmaals excuus. Met vriendelijke groet, Team Valentino

Martijn
22 November 2021

Heerlijke bijna perfecte pizza

Marc
21 November 2021

Altijd lekkere pizza's, ook deze keer weer. Goed warm en mooi op tijd.

Petra
21 November 2021

Veel te veel kaas op pizza. Bezorging 2 uur te vroeg.

Antwort von Pizzeria Valentino

Beste Petra, Onze excuses voor deze vervelende ervaring met ons. Soms gebeurt het, als iemand (bijvoorbeeld)om 17:00 besteld voor 20:00 dat dit in de drukte over het hoofd gezien word. Dan kunt dat eventueel ook nog aan de bezorger doorgeven en da n zullen we alles opnieuw voor u maken en uitleveren op, of rond de gevraagde tijd. Mocht u voortaan iets minder kaas willen is er ook nog een optie om dat bij de opmerkingen aan te geven. Maar om het toch een beetje goed te willen maken heb ik een korting code aangemaakt en via de mail aan je verzonden. Nogmaals excuus, Team Valentino

Manon
16 November 2021

Weer erg smakelijk!

Heleen
15 November 2021

Altijd lekker een pizza van Valentino

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Desy
14 November 2021

Altijd vers, lekker en krokant….

F
12 November 2021
Ton Oerlemans
12 November 2021

Sorry de pizza's zijn altijd uitstekend maar deze keer verbrand en ik had extra kappertjes besteld . Die zaten er niet op.

Antwort von Pizzeria Valentino

Beste Ton, excuus voor de gemaakte fouten. Ik stuur je een korting code t.w.v. € 5,- voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Valentino

Caja Pater
11 November 2021

we hadden echt super lekkere pizza! En omdat het 11 november is kregen we ook nog gratis een zakje snoep! Dat vond ik echt super lief. De bezorg tijd was ook super snel. Nogmaals bedankt voor het eten!!!

Nico
11 November 2021
Nanny
10 November 2021

Lekkere smaak, jammer dat de pizza al vrij koud was

Caroline
9 November 2021

Wat een feestje was het weer! Dank voor de heerlijke pizza's nooit meer die andere amerikaanse rommel!😋

Chloe
4 November 2021
Ambia
4 November 2021

Altijd snel geleverd en altijd heerlijke verse pizza’s!

Sebastiaan
3 November 2021
Patrick
1 November 2021
Molenbroek
31 Oktober 2021

Het was weer héérlijk! Snel,warm en vers!👍🏻

S hogethuis
30 Oktober 2021

Helaas niet zo als andere keren heel weinig shoarma deze keer het leek wel een kaas pizza.

Michiel
29 Oktober 2021

De pizza was lekker en de bezorger precies op tijd. Zeer te vreden

Ameleille
29 Oktober 2021

Wij zijn super blij.

Leandro
27 Oktober 2021
Mariska
27 Oktober 2021

Heerlijke pizza’s en pasta snel bezorgd zoals altijd

desiree
25 Oktober 2021

supersnelle bezorging

Steffens
25 Oktober 2021

Heerlijk

Jim Wessels
23 Oktober 2021

Normaal ben ik zeer te spreken over jullie pizza’s, maar dit keer zat er een haar verwerkt in mijn pizza. De bezorger vond zijn werk ook moeilijk, want stond een paar huizen verderop. Het huis is makkelijk te vinden

Merel
21 Oktober 2021
Azadeh
18 Oktober 2021

Super snel en heel lekker!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Pizzasnacker
17 Oktober 2021

Altijd de lekkerste pizza en ze zorgen altijd dat ze binnen de tijd bezorgen.

Jacomine
14 Oktober 2021

Heerlijk gegeten, snelle service

Sonja
12 Oktober 2021

Altijd goed en snel

Linda
11 Oktober 2021

Zeer snel bezorgd en lekkere pizza zoals altijd. Wel jammer dat ik ham had besteld op mijn champignon pizza, maar dat deze er niet op zat.

Eric
11 Oktober 2021

Bestel je een pizza inferno Krijg je een pizza Hawaii , niet te vreten zo goor

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Merel
7 Oktober 2021
Gonda Zethof
7 Oktober 2021

goed geleverd, eten was super.

de brouwer
7 Oktober 2021

Ze waren tiramisu vergeten. Kwamen netjes later brengen. Heerlijke pizza. En de tiramisu ook heerlijk. Voor herhaling vatbaar

Rob Vlaanderen
6 Oktober 2021

Het smaakte heerlijk, portie voor mij eigenlijk te groot.

Michiel de wit
5 Oktober 2021

De pizza was wel lekker maar het was anders dan normaal. (Vond het geen verbetering)

Nina
3 Oktober 2021

Heerlijk gegeten, alles goed warm en snel bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Nel weber
3 Oktober 2021

Top en heerlijk

Kaya
29 September 2021
Luc Smit
27 September 2021

Omdat we bij de Fam Mowday heerlijke pizza's hadden gegeten, van jullie, willen wij nu ook vaste klant zijn bij jullie. Heerlijke pizza's, warm, knapperig en op tijd bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Ilse
26 September 2021

Het was weer lekker! En sneller dan de verwachtte tijd! Tot de volgende keer!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Chloe
26 September 2021

Lekker!

Loek
25 September 2021

Geweldige pizza! Was heerlijk!

Remko Jager
22 September 2021

Top pizza's en snel bezorgd

Kaya
21 September 2021
Pizzalover in de Amsterdamse Buurt
20 September 2021

Altijd snel klaar en hartstikke lekker! :)

Caroline
20 September 2021

Bedank voor de extra service, we hebben gesmuld van de pizza's!

Chloe
17 September 2021

Delicious pizza!

Ellen
16 September 2021

Heerlijke pizza’s. Rijk belegd en goede bodem. En lekker snelle bezorging! Ik bestel hier graag 😀

Joop Verbaan
15 September 2021

Heerlijke pizza’s. Lekkere dunne bodem en zichtbaar verse ingrediënten. Snelle bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar.

Dion K
13 September 2021

Altijd goed , en snel bezorgt

Caroline
13 September 2021

Heerlijke pizza!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

emilia campfens
12 September 2021

De pizza was heerlijk. Voldoende ingredienten. De bezorging was echt heel op tijd. Dank jullie wel...

Rob
10 September 2021

Gewoon weer super

Martijn Recourt
9 September 2021

Heerlijke pizza’s! Alleen iets langer in de oven, waren ze nog beter. Iets te lauw/slap.

Remko Jager
8 September 2021
VEGT van der
7 September 2021

Was erg lekker bedankt

Charly
5 September 2021

Een pizza kwan verkeerd maar snel zij hebben terug komen met de goede. Prima service

Melissa
4 September 2021
Carme
4 September 2021

Heerlijke pizza’s; goede bodem, voldoende toppings, voldoende warm. Op goede tijd bezorgt. Prima!

Donald
3 September 2021

Lekkere pizza's en snel bezorgd

Nanny
3 September 2021

Pizza had wel wat warmer mogen zijn.

Thea
3 September 2021

Erg lekker en heel snel

Alex
3 September 2021

Altijd een prima pizza en super snel geleverd. Binnen 20 minuten.

Nena
2 September 2021

De pizza was weer heerlijk en super snel bezorgd!

Parsa
2 September 2021

Lekkere pizza's en snel bezorgd.

Tamara
1 September 2021

Altijd lekker en snel aardige bezorgers

Merel
31 August 2021
Patrick
30 August 2021

Ik bestel een pizza. 4 kaasen en ik schrijf bij de opmerkingen nog van. GEEN gorgonzola op de pizza. En wat zie ik mijn hele pizza ligt vol met die smerige kaas. Dus heb mijn pizza maar weg gegeven en ergens anders een nieuwe gekocht Was mijn eerste bestelling hier tevens ook de laatste.

maarten
30 August 2021

superLekkere Pizza's. superSnel bezorgd door superVriendelijke bezorger. superAanrader!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Annemieke
25 August 2021
Eva Smits
23 August 2021
Jannie
23 August 2021

Lekkere pizza en snel bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Sjoerd
23 August 2021

De pizza's waren wel lekker en de bezorger vriendelijk maar helaas werden ze 45 minuten te vroeg (!) geleverd. Tegen de tijd dat het bezoek er was waren ze koud. Ook had ik aangegeven dat op een pizza GEEN artisjokken moesten maar ze zaten er toch op.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Stephanie
23 August 2021

Prima Pizza's, alleen jammer dat bodem wat zacht was geworden.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Rob Aafjes
23 August 2021

Beter snijnden

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Nina
21 August 2021

Pasta Vegetariana was weer heerlijk en de Lasagne ook. Ook altijd goed warm ook!

Manon
20 August 2021

Iets wat even niet goed ging werd super opgelost. Netjes, goede service en heerlijk eten. Zowel de pasta’s als de pizza’s.

Margreet Zwenne
20 August 2021

Pizza’s waren super lekker en om 17 uur besteld om 17:10 uur al bezorgd!

Rob
19 August 2021

De bestelde pizza's waren groter dan verwacht en goed belegd!.. lekker warm en goed gebakken. Het enige jammere aan de bestelling was de bekeuring van oom agent die ik kreeg omdat ik de navigatie aan had staan op mijn telefoon en uiteraard de telefoon in mijn hand terwijl ik op de scooter zat.. Het eten was er in ieder geval zeker niet minder om!! Top en gaan zeker weer bestellen!

Peter
19 August 2021

Had een opmerking bij de bestelling geplaatst, geen olijven. En helaas toch olijven op de pizza. Dit heb ik eerder ook al een keer gehad.

Frits
19 August 2021

Snelle levering met heerlijke pizza's

Karin
17 August 2021

De calzone's waren goed gevuld en erg lekker. De tiramisu en de salted caramel peanut brownie was ook erg goed. De bezorger was snel en vriendelijk.

Diana
16 August 2021

Erg tevreden, was weer heerlijk zoals altijd en netjes op tijd.

E.
16 August 2021

Heerlijke lasagna & een keurige bezorging!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Marlene
15 August 2021

Heerlijk pizza snel bezorgd zoals altijd

Alexandra
14 August 2021

Na 10 herinneringsmails in 1 minuut :-) dat we gemist werden, weer een keertje besteld en ja we gaan vaker bestellen! Vers warm en heerlijk!

Matthijs
14 August 2021

Heerlijke pizza en snelle bezorging. Niks op aan te merken, gewoon 5 sterren.

desiree
14 August 2021

supersnel bezorgd

esther
11 August 2021

De calzone pizza vulling was koud!

esther
11 August 2021

De calzone pizza vulling was koud!

Marcel Ter Horst
10 August 2021

Heerlijke pizza en supersnel bezorgd

Miriam
10 August 2021

Helaas werd er niet naar de bij geschreven opmerkingen!! gekeken. De pizza was heerlijk vooral door de zelf gekozen topping was de pizza om op te vreten zo lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Rob
6 August 2021

Lekkere pizza's welke niet druipen van de olie. Bezorging (op maandagavond) was zeer snel en de pizza's waren nog goed warm. Aanrader!

Maris
5 August 2021

Super lekker zoals altijd heerlijk gegeten

Dion
1 August 2021
Jake
1 August 2021

Heerlijke pizza’s en precies klaar op de tijd om hem op te halen! Goede service en vriendelijke personeel.

Sebastiaan
31 Juli 2021
Silvana van haarlem
30 Juli 2021

Snel, lekker en goed warm.

E.
25 Juli 2021

Heerlijke pizza shoarma, een aanrader!

Charlie
24 Juli 2021

Altijd top ik heb hier nog nooit iets besteld dat tegen viel.

Wiers
22 Juli 2021

Top producten Bezorging perfect op tijd

Marloes
18 Juli 2021

1 pizza was doorbakken, de ander niet. Deeg was nog niet helemaal gaar zellfs bij de ene pizza. Neigt naar Amerikaanse pizza, dikke bodem en beetje wit brood achtig i.p.v. dunne Italiaanse kanpperige bodem. Niet mijn smaak, maar als je meer van Amerikaanse bodem houdt aan te bevelen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Melanie reuvers
15 Juli 2021

Voor de derde keer op een rij zeer slechte pizza gekregen zo jammer voor heen altijd lekker maar wij gaan dus niet meer bestellen bij jullie

Wesseling
14 Juli 2021

Pizza’s besteld, maar slappe hap, mag knapperiger

Janssen
14 Juli 2021

Altijd dezelfde goede kwaliteit.! Heerlijke pizza bodems en goed belegd qua smaak en samenstelling. Vriendelijke bezorgers en je wordt op de hoogte gehouden als je bestelling onderweg is. Super handig als je z.s.m als levertijd hebt gekozen. Ook altijd, heel netjes, een zakje met een servet, vochtig doekje voor je handen en twee lekkere mintjes . De enige pizzeria waar ik nog bestel. 👏👏👏

Jan
11 Juli 2021

Keurig op tijd en goed heet. Zeer goed van snaak. Wij bestellen altijd rechtstreeks.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Natasja
11 Juli 2021

Altijd heerlijke pizza's. Had om 17:05 uur besteld , kreeg in mijn mail dat ze om 17:55 uur bezorgd zouden worden maar de bezorger stond al om 17:25 voor de deur. Super bezorging. Via de site van Valentino zelf besteld,.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Ronald
7 Juli 2021

Pizza was heerlijk en levering zeer SNEL! echt top!

Evert
3 Juli 2021

Top!

Seher
30 Juni 2021

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen! Ik Heb gebeld maar niemand nam de telefoon op. Graag mijn geld terugstorten!!

Monique Hoogkamer
28 Juni 2021

Gisteren 4x Tiramisu besteld maar dit kwam uit de vriezer en was niet echt lekker ook 1x brownie besteld ook deze was droog heel jammer en dit voor € 4,50 per portie niet echt goed koop.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

van Kalken
26 Juni 2021
Frits
26 Juni 2021
Ineke
16 Juni 2021

Snelle bediening en heerlijke piza

Ibrahim
13 Juni 2021

Frozen pizza,ik vind niet lekker sorry.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Mop
12 Juni 2021

Heerlijke pizza met verse producten!

Margreet
11 Juni 2021
Guul Goorhuis
10 Juni 2021

Snel geleverd, beleefde bezorger en gewoon een lekkere pizza!

Justyna
5 Juni 2021

Waar voor je geld, lekker gegeten

Martijn Recourt
5 Juni 2021

Perfect op tijd,. Op zich heerlijke pizza. Weinig gorgonzola op de pizza en laatste kaas volgens mij na oven er over gestrooid , beter daarna nog even 15/30sec in de oven

Y. van Bekkum
4 Juni 2021

Ging iets verkeerd met de tijd van de bezorging, maar is keurig opgelost.

Jan
31 Mai 2021

Herelijke piza. Precies op tijd. Nagerecht ook goed. Lekker wijntje er bij. Mooie avond prachtige zonsondergang.

Danielle
30 Mai 2021

Lekkere pizza , zeer snelle en vriendelijke bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Xana Milberg
30 Mai 2021
Sebastiaan
26 Mai 2021
Jacqueline
23 Mai 2021
Inge
22 Mai 2021

Prima en lekker

Eva
20 Mai 2021

Zoals altijd top service van Valentino, snel, lekker en heel warm nog ook 😀

Valentino fan
20 Mai 2021

Zalig, snel, heet en zei ik al dat het zalig was? Genieten, elke keer weer!!

Lotte
19 Mai 2021

Pizza is heet en goed belegd. Dat pakketje met doekjes en pepermuntjes is echt super fijn!

Michiel
16 Mai 2021

Hadden de verkeerde pizza gemaakt en bezorgd. Toen ik gebeld had wel goed op gelost.

Sebastiaan
15 Mai 2021
Veronique
14 Mai 2021

Bestel altijd hier, normaal altijd lekker krokant, dunnen bodem! Nu was de pizza er dik, zat veel vocht bij de pizza salami waardoor die niet lekker meer was, helaas. Hopelijk volgende keer weer beter

Mark
13 Mai 2021

Altijd weer die kwaliteit

E.
11 Mai 2021

Heerlijke pizza & een snelle vriendelijke bezorging. Een aanrader!