Beoordelingen van Pizzeria Valentino Haarlem

Recente recensies van Pizzeria Valentino Haarlem

5 sterren na 62 reviews

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had cola zero 1,5 liter besteld maar ik kreeg normale cola.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd is alles even lekker. Wij blijven vaste klant😁

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was koud, dikke bodem en erg zacht. Nachos was koud, kaas was hard geworden

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker snel. Bezorging in een half uur. Bovendien goede pizza.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer helemaal geweldig Edward en ik zijn fan!!!

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mooi op tijd Goed warm Erg Italiaans

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer top!!

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en zoals altijd super snel bezorgd. Top zaak!!

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima service, erg lekkere pizza's

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere echte italiaanse pizza. Bezorging ook prima op afgesproken tijd. Aanrader!

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top pizza, snelle bezorging. Grazie Mille.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten! Super snelle bezorging ook!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima in orde en mooi op tijd super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een lekkere pizza gegeten en snel geleverd.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en snel en top afgeleverd.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was een foutje met de pizza, meteen een nieuwe pizza ontvangen. Duurde nog geen 20 minuten. Zeker dat ik hier vaker ga bestellen.

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lasagne was anders dan eerst maar wel lekker. Snel bezorgd

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had bijbetaald voor pesto en salami op de pizza maar de pesto zat er niet op, zonde en wat vreemd als ik daar een euro extra voor betaal en dan toch vergeten.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top optijd + een lekkere pizza. Wat wil je nog meer

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza met een goede dunne bodem!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top!

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza. Hele aardige bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel bezorging als de pizza zelf waren weer helemaal top, kan het iedereen aanraden 👍🏻👍🏻👍🏻

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza snel geleverd en goed warm

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best Pizza in town!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon beste pizza’s in Haarlem

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hij was weer heerlijk

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd snel en goed !

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ietsje te laat (10 min) maar dat mag de pret niet drukken. Goeie pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza veel waar voor je geld

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, goede kwaliteit en snel geleverd.Top.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza. En een snelle & nette bezorging. Aanrader!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Drie kwartier te vroeg. En van opwarmen worden ze niet beter van.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld afgelopen vrijdag, maar dat gaan we zeker nog een keer doen. Lekkere pizza’s, niet te dik, goed belegd en krokant korstje. Werden goed warm bezorgd.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd klaar met afhalen en pizza’s echt super top heerlijke bodem en heel ruim bedekt echt klasse zeker vaker halen

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn altijd tevreden...gister was weer heerlijk en super snel bezorgd:-))

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker en heel erg snel bezorgd!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top Pizza, was nog goed warm bij aankomst. Goeie bodem, prima van grote en fijn dat de pizza's nog zijn uit te breden met extra toppings.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's en altijd vlot bezorgd! Ik bestel nergens anders meer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super en goede service!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s! Lekkerder dan bij de meer bekende New York en Domino’s pizza. We gaan voortaan bij jullie bestellen! 👍🏻

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende pizza's. Enige verbetering is dat we online geen fooi konden geven.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten van een snelle service en pizza!!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel lekker eten, en vriendelijke bezorging. Snel, hygiënisch en veilig. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Eenvoudige, fijne app. Enige minpuntje: jammer dat er ham in de calzone zat terwijl ik had gevraagd die weg te laten.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was super lekker en snel bezorgd, alleen waren jullie de gorgonzola die ik graag op mijn pizza prosciutto wilde vergeten.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer hier besteld. Precies op tijd en hele goeie kwaliteit. Alle ingrediënten zijn herkenbaar en vers.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke pizza's en vlot bezorgd.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer besteld en weer helemaal top! Dit is onze favo afhaalpizzeria!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza bleef plakken aan de doos en was erg vet en karton smaakt niet goed bij pizza. Bezorging was prima

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was verbrand aan de randen

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke en warme pizza. Veel smaak en rijkelijk belegd Bezorger uiterst vriendelijk en handelt bekwaam

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker!!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goeie pizza’s! Heerlijk!